lauantai 30. tammikuuta 2016

Flunssan kourissa

Tarkoitushan oli nyt loppuviikosta avata retkiluistelukausi ja korkata retkiluistimet, vaan kuinkas kävikään; kolmas päivä flunssassa meneillään, joten siitä ei nyt vieläkään kirjoitella blogiin.. Hieman olen katkera, sillä kelithän on olleet mitä mainioimmat. Nyt kun otetaan käyttöön sitten se näkökulman vaihtamisen taito, niin positiivistahan tässä on se, että olen saanut luvan kanssa kuittailla univelkoja pois, minkä lisäksi yhdistykseen liittyviä rästitehtäviä ja eläinavusteinen valmentaja -koulutuksen etätehtäviä on tullut tehtyä ihan mukavasti pois alta. Enkä ole malttanut sohvan pohjalla pysyä ihan kokoaikaa, niimpä keittiön "lähtevä laiva" -teema on purettu suurimmilta osin :)

Synttäritkin oli ja meni parisen viikkoa sitten. Taas on vuosi vierähtänyt eteenpäin ja tammikuukin on jo lopuillaan. Viikot on kyllä kuluneet "uudessa työssä" melko vauhdikkaasti, minkä lisäksi viime viikon vapaa viikonloppu meni ihan huomaamatta, kun oli ensimmäinen eläinavusteinen valmentaja -koulutuksen koulutusviikonloppu. Sitä edellisenä viikonloppuna kävin pikapyrähdyksellä Turussa, jossa osallistuin Turku-Maarianhamina-Turku piknik-risteilylle ja pääsin sattumalta viiiiiimein tapaamaan erään metsästävän naisen, jonka kanssa ollaan kirjoiteltu netissä ties kuinka kauan. Ihan mahdoton sattuma, minkä lisäksi kohtaamisemme sujui niin luontevasti että aivan kun oltaisiin entuudesta tuttuja ja jatkettu keskustelua siitä mihin se viimeksi jäi. Me kun olimme siis aivan eri tahojen ja tarkoituksen kautta samalla risteilyllä.

Sellaisia kuulumisia tähän väliin.. Jospa ensi kuu olisi vähän aktiivisempi ulkoilun ja koirien kanssa touhuamisen ohella. Meille on ilmestynyt sellainen uusi kaksijalkainen vauhtivekoitinkin, josta täytyy kirjoitella heti kun olen siinä kunnossa että pääsen koejolle. Siispä kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti