sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Lisää energiaa talvesta

Hetkinen.. Täytyy ihan laskea. Ohhoh! Keskiviikkona tulee tasan kuukausi täyteen uudessa työpaikassa (lähihoitajana) ja tämä sopimushan on tällä erää kerralla ainakin elokuun loppuun saakka, mikäli 2kk koeaika hyväksytään työnantajan taholta ja minäkin olen sitä mieltä että haluan jatkaa. Tällä kertaa fiilikset on kuitenkin melko hyvät; vielä on paljon opeteltavaa täysin aiemmista työpaikoista poikkeavalla kentällä, mutta paljon tuntuu menneen perillekin. Vielä täytyy vaan saada lisää tehoa hommiin, mutta sehän onnistuu vasta sitten kun löytää kaikki tavarat sieltä mistä pitää ja löytää/oppii rutiineihin. Tuo koko "systeemi" vaatii tietysti myös opettelua.

Työaikoihin oppimisessa vaan on yllättäen taas pieniä käynnistymisvaikeuksia ja osaltaan olen kyllä nukkunutkin huonosti yöllä. Olis varmaan hankittava vähän jotain piristettä, esim. Beroccaa aamuherätyksien tueksi, kun tuntuu ettei virtaa riitä koko päiväksi.. Vaan lisää energiaa saa myös tuolta luonnosta, kun ilma on pirtsakka ja lumi tuo valoa. Perjantain vapaapäivänä pääsinkin käymään pitkästä aikaa Vaattunkivaarassa, kun äiti tuli etelästä käymään ja ajattelin että käydään katsomassa oikeaa talvea kaupungin ulkopuolella. Koiratkin oli ihan hullaantuneita päästessään mukaan.

Ensi viikolla ollaan menossa joulun viettoon Jyväskylään pikavisiitille, saattaa olla rankka reissu tiedossa parin päivän vapailla.. Mutta parempi sekin kai kun ei mitään. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin; oikein mukavaa joulun odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti