perjantai 6. marraskuuta 2015

Yöpalaa

Tiiättekö kun jotain tekee mieli, niin sitä on saatava.. Mulla on jotain todella harmaita muistikuvia tekstissäkin mainittavasta "pikkusuolaisesta", mutta edes sitä maistettuani en saanut déjà-vu'ta. Ihme homma. Oli miten oli, tää oli helppoa, nopeaa ja äärimmäisen herkullista! Meinasin tehdä tätä jo eilis iltana, mutta epähuomiossa toinen voitaikina olikin piirakkataikina, joten niimpä entistä nälkäisempänä hain tänään iltalenkin ohessa kaupasta toisen voitaikinan... Ja siinä sitä nyt on, peltilihapiirakkaa!


Kaikki pointsit ja creditsit ohjeesta Sivumaku -blogille, josta se vaatimattomasti paras ohje löytyy klikkaamalla -tätä- . Vähän onnettomampikin leipuri onnistuu tässä melkolailla varmasti jos selviää munien keittämisestä ja jauhelihan paistamisesta ;)

..Tosin eräällä työpaikalla eräs vanhempi nainen kertoi valmistavansa jauhelihan aina mikrossa, joten jos paistaminen tuottaa tuskaa niin ei muuta kun mikroon. Kananmunaa en suosittele valmistamaan siellä, joten siihen täytyy sitten pyytää vaikka äidiltä apua. Ha-ha-haa!

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä mainittakoon, että kyytipoikana oli Lapin Marian glögiä. Joku kulinaristi varmaan vetäsi tässä vaiheessa lihistä väärään kurkkuun, mutta olipa vaan tosi hyvää glögiä! Noh, oikeasti join glögin vasta lihiksen syömisen jälkeen kun se oli melko kuumaa, mutta niinhän sen pitää ollakin. Oli vaan kyllä oikeasti tosi hyvää, ei mitään keinotekoisen saatika punaviinin makuista, vaan sellaista aidosti marjaisaa. Siis just hyvää, nam!

Oletko koskaan maistanut tai tehnyt peltilihapiirakkaa?
Millainen kokkikolmonen olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti