keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Uudet bloggaustuulet puhaltaa..

Joku onkin jo ehkä kerinnyt huomata blogin oikeaan reunaan ilmestyneen Faunataren logon ja sieltähän ne uudet blogituulet meille puhaltaakin! :)

Faunatar on siis suomalainen lemmikkieläinliike -ketju, jolta löytyy monipuolinen valikoima lemmikkieläinten ruokaa, tarvikkeita ym. minkä lisäksi he myyvät myös eläimiä aina hittiäisistä liskojen ja jyrsijöiden kautta lintuihin. 

Oma ensikosketukseni Faunatareen löytyy lapsuudesta, kun muistaakseni hankin ensimmäisille omille lemmikeilleni hamstereille tarvikkeita. Jyväskylässä asuessani ostin heidän liikkeestään marsuille heinät, ruuat ja tarvikkeet, minkä lisäksi heillä on poikkeuksellisen hyvä tarjonta myös leopardigekoille ja hittiäisille mitä meillä on ja on ollut. Rovaniemelle muuttaessa heidän liikkeensä oli juuri lopettanut täällä, mutta Jyväskylän reissulla on sitten tullut poikettua tutussa Keljon myymälässä jos jotain on uupunut. Vastikään he ovat kuitenkin avanneet myös verkkokaupan, joten tarvittaessa esim. Beetle Jellyt ja leopardigekkojen vitamiinit saa kätevästi netin kautta.

Mitä uudet tuulet tuo tullessaan?

Suurin muutos koko blogin ja ylipäätään bloggaamisen historiassa on varmasti se, että jatkossa kirjoitan huomattavasti laajemmalle yleisölle kun koskaan aikaisemmin. Olen tuottanut tekstiä lähinnä omaksi ilokseni ja tämä on ollut myös hieman toisenlainen kuulumisien vaihto kanava kavereiden kesken. Tätä kautta on kuitenkin tullut myös uusia lukijoita ja tuttavuuksia, joten ihan täysin vieraalle mantereelle ei olla ajauduttu ;)

Tämän lisäksi tulen kirjoittamaan hieman useammin käyttäjäkokemuksista, jotka teen yhteistyössä Faunataren kanssa ja yhteistyöpostauksen yhteydessä tulee olemaan aina Faunataren logo. Todennäköisesti myös teitä lukijoita tullaan muistamaan jonkinnäkösillä kivoilla jutskuilla.. Joten pysykäähän kuulolla!

Minulle itselleni tämä on mielenkiintoinen kokemus ja aion ottaa haasteen vastaan hyvillä mielin. Teksti saa jatkaa samanlaista kulkuaan jalat maassa, eikä huumorinkukka pääse lakastumaan. Otan kuitenkin enemmän kuin mielelläni vastaan juttuvinkkejä aiheista, joista haluaisitte lukea ja palautetta blogin sisällöstä ja ulkoasusta yleensä :) Esimerkiksi tätä tekstiä kommentoimalla saat äänesi kuuluviin. 


Mutta, pidemmittä puheitta, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt!

- Mira
psst! jotain muutakin uutta on myöhemmin luvassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti