tiistai 22. syyskuuta 2015

Veikeä kettu ja takametsän maastot

Syksy on täällä! Jos en ole siitä muistanut vielä mainita ;) Kahvakuula alkoi eilen kansalaisopistolla ja voi että miten se tuntui jotenkin vähän vastenmieliseltä sisätiloissa.. Ilmakin oli jotenkin niin tunkkainen, hiki haisi ja valui! No ei auta, kyllä siellä on käytävä kun se on maksettukin, mutta taidan kyllä jatkaa myös Vivolla ulkoilma kuulareenejä.

Tänään olikin sitten päästävä koiralenkille syksyisen raikkaaseen tuhnuilmaan! Samalla pääsin testaamaan uusia kettuhousuja ja koeajamaan edellisessä postauksessa mainittuja vaelluskenkiä. Gorelenkkarit puuttuu ihan kokonaan, joten keksin lähteä tuonne takametsän maisemiin jolloinka oli oiva tilaisuus laittaa vaelluskengät jalkaan. Ja kyllä, luitte oikein, myös uudet housut pääsi testiin ja ne on todellakin erä/metsästyskäyttöön loistavasti soveltuvat arvokkaat ja laadukkaat Fjällrävenin housut! Mutta taisi todellakin olla hintansa väärti ostos vaikka verenpaine kassalla pääsikin hieman nousemaan :)

 

Housut on siis tarkemmin Keb Trouserit regular pituudella, värinä musta. Olin jo menettänyt toivoni Fjällräveniä kohtaan, mutta viimein löysin liikkeen, jonka valikoimissa oli myös kokoja suomalaisen naisen vartalolle ;) Verkkokaupasta tilaamiseen kun ei kannata ryhtyä laisinkaan miesten housuja ostaessa. Nämä ei ole nyt ihan täysin vedenpitävät housut tuuletusaukkojen vuoksi, mutta ovat kuitenkin vahattavissa. Pisteet kuitenkin siitä että istuvat miesten housuiksi melko loistavasti, materiaali venyy ja paukkuu juuri oikeista kohdista, mutta on samalla myös kestävä kulutukseen joutuvista kohdista. Lahkeet jää hieman pussille, mutta ei liikaa, joten pituus on melko passeli myös.

Saman sarjan takki oli kuitenkin juuri niin miehen leikkauksilla tehty kun olla ja voi, joten se jäi sitten ostamatta. Ongelmaksi muodostui jälleen ylipitkät hihat ja takin kapea lantiomitta. Tarjolla oli myös Chevalierin vaatteita, jossa oli myös melko varteenotettavia vaihtoehtoja, mutta valitettavasti niistä ei löytynyt tarvittavia kokoja. Chevalieristä mieleen jäi kuitenkin se, että hinta-laatu suhde vaikutti miellyttävältä, joten niitä täytyy lähestyä joskus uudestaan. 

Niin sisäänajot kun testiajot meni kaikinpuolin miellyttävästi takametsien maastossa, mutta loppumatkasta kastuttiin aika rapsakasti vesisateessa. Sukat oli kuitenkin kuivat ja jalat lämpimät, niinkuin pitääkin! Tekstin kuvat on lenkinpolun ja kuntopolun varrelta. Mä niin tykkään asua täällä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti