sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Olen vapaalla!


Neljän, siis neljän päivän ansaittu vapaa alkoi torstaisen aamuvuoron jälkeen. Kyllä oli fiilistä ja on edelleen! Töitä on tahkottu tässä sen verran, että alko olla jo ihan aiheellista vaihtaa vapaalle. 3 päivän toivevapaa toteutui yhden lisäpäivän kera ja sehän vaan kelpaa :) Vapaat osui myös miähelle samaan aikaan ja kaiken kukkuraksi saatiin harvinaisia vieraita Jyväskylästä, joiden seuraksi päästiin nauttimaan mökkielämästä ja paikallisista nähtävyyksistä. Menossa mukana oli tietysti myös Tara ja Remy aka myyräpartio.

Ribsejä, kanaa, juustoa, ananasta...

Sonkamökit


Sinne se jäi, talviturkki nimittäin!

Retkikuntalaiset
Vikaköngäs


Tartuinpa mökillä myös mato-onkeen! En edes muista milloin viimeksi niin on tapahtunut. Ei tullut kun pari pientä sinttiä, mutta kyllä se laineen liplatus veneellä palkitsi. Matoja jäikin vielä, joten täytynee tässä vapaapäivien lomassa käydä vielä toistekin narraamassa :) 

Semmosta tänne. Ei oo tosiaan paljoo kirjoteltavaa ollut, kun olen asunut enemmän työpaikalla kuin kotona. Vaan olen mä täälläkin saanut jotain aikaan, mm. ikkunat tuli pestyä kun miäs osti uudet verhot olohuoneeseen luomaan inspiraatiota ikkunoiden pesuun. Näihin kuviin näihin tunnelmiin, täytys kai lähtee vaihtamaan nää yökkärit pois ettei mee ihan lorvailuks ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti