maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus -15

Sillon kun muut sitä juhlisti, tämä hoitajatar oli yössätyössä ja nukkui päivät.. -Se niistä bileistä siis. Tilanne kuitenkin korjaantui sunnuntai iltana ja tänään, kun Keski-Suomesta Saariselän kautta Rovaniemelle kurvasi myöhästyneen juhannuksen viettoon pari karavaanaria, siis äiti miesystävänsä kanssa.

Kemijoki, Jätkänkynttilän silta

Niimpä ensin kahviteltiin ja ihmeteltiin meillä, sitten siirryttiin porukalla karavaanari-keskukseen Ounasjoki Camping alueelle, joka oli muuten ihan hieno paikka :) Siellä lyötiin grilli tulille ja maisteltiin sihisihi juomaa puoleen yöhön.. Tänään kun oli päästävä hyvissä ajoin liikkeelle, että karavaani pääs jatkamaan kulkuaan ja lähdettiin saatille Ranuan eläinpuistolle saakka!






Tämä kaveri ois voinu muuttaa meille!




























Vaikka kuinka yritän muistella, niin en kertakaikkiaan tiedä milloin viimeksi olen vieraillut tuolla Ranuan eläinpuistolla. Siellä on kuitenkin tullu käytyä ainakin pari kertaa, ja niinkuin jokaisella vastaavalla käynnillä, sieltä putkahti tälläkin kertaa sellanen eläintenhoitaja-Mira pintaan.. Saa nähdä mitä elämä tuo tullessaan; mulla on nyt kaksi hyvää ammattia jonka parissa tehdä töitä, mutta jos pohjosissa viihdytään niin en näkis yhtään hullumpana tuotakaan työpaikkana :) (-->vaatinee tosin lisäkoulutusta) Eläimet vaan on niin must ja niiden kanssa ei voi työntekoon kyllästyä. Miähelle vierailu tuolla oli ensimmäinen laatuaan. 

Kädet näytti tietysti tolta sitten kun kierros läheni loppuaan ja oli aikansa kihnuttanut yllä olevaa possua ja sen frendiä. Ihania! Mulla vois mennä yksinään monta tuntia ton kierroksen kanssa, etenkin jos pääsis tutustumaan kulisseihin, kuten eläintenhoitajakoulun aikana käytiin tutustumassa Korkeasaaren eläinpuistoon :)

Semmonen juhannus siis täällä, ensimmäinen laatuaan Rovaniemellä. Ajatella että vuosi sitten tänä päivänä postasin uusista kämpistä haltioituneena kuvia miähelle nähtäväksi, jotta osasin jonkinlaista päätöksentekoa tehdä sitten seuraavana päivänä. Toisin sanoen, me ollaan asuttu täällä kohta vuosi! O.o

Tarkalleen juhannusaattona meillä, tossa ihan kivenheiton päässä oli muuten tällaiset maisemat:

 

..Viihdyn! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti