maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kevät keikkuen tulevi.


Pääsiäisvapaat (4pv) alkaa olla kulutettu; olipa kiva että 24/7 lähihoitajalla oli samaan aikaan pitkä vapaa, kun autonkuljettajalla jolla nää päivät oli automaattisesti vapaita :) 

Pari päivää paisteli aurinko niin että tuli suorastaan kuuma ulkona.. Parina päivänä oli sitten enempi harmaata ja tuulista, mutta satanu ei oo tainnu nyt ollenkaan. Lienee siis selvää että suurin osa tästä vapaasta kului ulkoillessa ja tankatessa raitista ilmaa. Tosin pientä extraakin oli mukana kun tuli eksyttyä oikein parina peräkkäisenä päivänä kaupungille.. Perjantaina sinne syömään ja lauantaina kävin kiertelemässä vaatekauppoja.

Pari viikkoa sitten taidettiin ensimmäisen kerran avata rännejen alta sulamisvesille reitistöä.. Välissä ne tietysti kerkes jäätyä jo umpeenkin ja taas oli sukat märkänä kun täyty ylittää lammikko että pääs kotiin. Äkkiä se miäskin sitten innostui mun puroleikeistä ja lopulta sai kyytiä koko oven edustan jäälautta :D Meiän luukku kun on kivasti viimeinen alamäessä, niin kaikki vedet valuu tohon oven edustalle seisomaan jos mitään ei viiti sen eteen tehä.Koira-aitauksen takaakin kävin lapioimassa lumet parista kohtaa ojaa kohti pois, että kun takapiha rupee sulamaan niin veet pääsee valumaan pois suoraan ojaan.. Sellasta pientä kivaa askaretta siis on tässä ollu. Ei puhettakaan että tällästä ajanvietettä olis ollu Keltsussa :D Lunta oli vielä ainakin polviin asti.

Koirat on ollu onnellisia kun ei oo tarvinu kotona kyhjöttää yksin. Lähimetsässä on vielä kiva kantohanki ja ollaan kotiaskareiden lomassa käyty siellä pyörähtämässä. Remy saa hirveet hepulit kun pääsee liinan päässä juoksemaan ja nuuskuttelemaan ilmaa, tulee itellekkin hyvä mieli kun näkee kuinka pieneen voi joku olla tyytyväinen. En oo saanu vielä kuvaa räppästyä, mutta semmonenkin ihme tapahtui että kumpikin koira eksy takapihalla olevaan kuormalava koirankoppiin nukkumaan ja vieläpä yhtä aikaa -tähän asti kun se on ollu vaan Remylle henkireikä.


Kaikin puolin sopivan touhukas ja rento oli tämä pääsiäinen :) Mitäs teillä puuhailtiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti