keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Vapaapäivä

..ja tunnelma
Työttömänä teet kaikkesi päästäksesi töihin.. Työntekijänä lasket mielessäsi jäljellä olevia työpäiviä seuraavaan vapaapäivään.

-Siinä päivän ajatus. Aika hupaisaa. Olen ollut nyt 1,5vk hoitokodissa tekemässä lähihoitajan sijaisuutta ja työtunteja on kertynyt jo lähes 75. Tänään oli aamuvuoro ja huomenna on siis ansaittu vapaapäivä.

Uudessa työpaikassa olen viihtynyt kyllä tosi hyvin. Työpaikka on oikein kodikas 13-paikkainen omakotitalo, jossa päivän ruuatkin valmistetaan itse. Työsopimus on kirjoitettu kuukaudeksi, mutta mieluusti jatkaisin kyllä sopimusta tässä paikassa. Pikkuhiljaa olen päässyt jyvälle päivän kulusta ja talon tavat alkaa käymään tutuksi, mutta opittavaa tietysti vielä löytyy. Nyt kuitenkin tuntee itsensä jo hyödylliseksi kun alkaa hommat sujua; alkukankeus on ahistavaa työtahdin ollessa aika tiukka.

Mutta se siitä! Huomenna aion nukkua pitkään. Sitten olis ohjelmassa perus kotitöitä, kaupassa käyntiä ja ulkoilua -tietenkin. Katotaampa sitten huomenna kuinka tän suunnitelman käy ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti