perjantai 13. maaliskuuta 2015

Koirien C.S.I. -haaste. Case solved.

Facebookissa on jo pidemmän aikaa pyörinyt koirien C.S.I. -haaste erilaisien variaatioiden kera. Pari kaveriakin oli tietysti osallistunut siihen, ja yhdelle sanoin ääneenkin, että meiltä taitaa kyllä jäädä osallistumatta tällä kertaa.. Ei onnistu! 

Ratkesin kuitenkin kokeilemaan eilen, Taran ja Remyn iloksi iltaruuan aikaan;

Original C.S.I.
  • Herkkuja (tai pahaa aavistamattoman ruoka-aikaa odottavan koiran ruoka-annos)
  • Tilaa
  • KameraKoira istumaan tai makaamaan. Ilmeisesti haaste on suoritettu alkuperäisesti kyljellään, mutta helpompaa ja nopeampaa se on istuvalla koiralla. Olin lähtökohtaisesti sitä mieltä että haaste ei tule onnistumaan, joten päätin että koirat saa olla siinä asennossa missä ne pysyy :D Ja sitten vaan ripottelemaan herkkuja!

Taran kohdalla alotettiin ainakin 2 kertaa alusta, kun se päätti että "pyh! minähän en makaa tässä ja leiki ruualla, haloo!". Lopulta tasaisen rauhallisella kuiskuttelulla sekin malttoi mielensä, ja homma sujui kun tanssi. Remyn kanssa alotettiin myös paristi kokonaan uudestaan, ja lopulta kun se päätti olla kyljellään, niin millon heilahti tassut ja millon pää. Mulla oli myös pokassa pitelemistä sen "saankohan mä ees hengittää" -ilmeen kanssa ja kerran kun hörähin nauramaan niin taas meni puolet uusiksi :D Vakava ilme ja tasasen rauhallinen "hienosti sujuu, paikka siinä" lässyttelyn jälkeen oli viimein kuvauksen aika ja tsidii taas meni nappulat uusiks kun täyty kattoa mitä se nyt teki.. No johan me sitten viimein onnistuttiin tämän jälkeen.
Sitten se nousuvaihe; Taran C.S.I. :stä vain pari nappulaa täyty korjata. Nousu oli kun hidastetusta filmistä "joko nyt saa syödä" -ilmeen kera. Remykin nous kyllä hienosti, mutta asento oli sen verran hankala että väkisinkin häntä ja mahaosuus vaati korjausta. Vaan tulipa mainion näköset rajaukset!

Lopuksi kumpikin sai luvan syödä nappulansa palkinnoksi. Neidolla tyyli oli hillityn järjestelmällinen, Remy veti mahdollisimman nopeasti kaikki etten mä vaan keksi ottaa tätä uusiks :D Ollaan me monenlaisia ruokinnan yhteydessä tehtyjä harjotuksia tehty, mutta voin luvata että tää ei tule tavaksi. Sen verran hidasta puuhaa oli kyllä!
Uskallatko ottaa haasteen vastaan? ;) 
Mää opin tästä, jälleen, että ei pitäis aliarvioida noita karvaisia multitalentteja.

4 kommenttia: