perjantai 5. joulukuuta 2014

Nyt se loppu!

Mikä niin? - Liukastelu, märistä ja kylmistä varpaista kärsiminen, selkäkivut.... Icebug nastakengät löytyy vihdoin myös minun kenkähyllystäni! 


Johan tossa kerkes ostopäätöstä tekemään parisen vuotta.. Monet miljoonat liukuesteet puhki kävelleenä päätin että nyt kun ei muutenkaan ole talvikelin lenkkikenkiä, niin seuraava hankinta on jääötökkäkengät! Aika pitkälle kerettiin tätäkin "talvea" kesälenkkareilla tietysti sukat märkänä ja varpaat jäässä. 

Marssin siis torstain vapaapäivänä Prismaan ihan ajan kanssa ja sovitin kaikkia kävelymalleja mitä tarjolla oli. Aika pian seuraani liittyi myyjä ja tietysti sillä oli ollu Icebugit jo ties kuinka kauan.. Näytti siinä samantyylisiä halppismallejakin, niin voi kauhee miten painavat monot niistä oli saatu aikaan :D Aikani soviteltua suosikkimalleiksi osottautui JOKK ja SPEED

Hieman pidempivartinen Speed voitti taistelun ja kyllä niillä onkin hymyssä suin kävelty ensimmäiset lenkit koirien kanssa. Sellaisissakin paikoissa jossa normaalisti kävelisi varovasti varpaillaan oli askel varma ja vakaa.. Liukas jäätynyt polku ylämäkeen oli kaiken huippu, kun oikein odotti sitä liukumista jolloin täytyy etsiä jalalle sijaa jostain polun vierestä -turhaan. Koirien pupunjälkinyppäsytkään ei juuri heilauttaneet edes tasapainoa :D Voi sitä kävelemisen nautintoa! Vielä ei kovin vetisiä tai kylmiä kelejä ole tässä ollut, mutta kyllä hyvin riittää ohuempikin sukka tonne fleecevuoren kaveriksi. Näillä sopii käydä myös kaupassa sisään painuvien älynastojen johdosta, mutta melkonen narina lähtee lattiaa vasten. 
Ensituntumaa ei voi siis muuten kun kehua :) Oikeaa talvea ja kelejä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti