tiistai 18. marraskuuta 2014

Liskojen siivouspäivä

Vapaapäivän ratoksi keksin tehdä pientä siivousta liskojen terraarioissa, ja samalla toki järjestyskin vaihtui. Sain myös aikaiseksi kuvata sellaiset tarvikkeet jotka tuolla liskojen tarvikelaatikossa oottelee elämäänsä päivästä toiseen, josko jollakin olis ihan oikeaa käyttöä niille :)
Mä en oo tainnu kovin montaa liskopäivitystä tai muutenkaan herppipäivitystä tänne tehä, niin nytpä teen! Ensimmäisenä tunkeuduin Myyn kotiin, joka oli tietysti ihan jär-kyt-ty-nyt siitä mitä menin tekemään. Kyllä, se oli järkyttynyt :D Olis varmaan videolle pitänyt ottaa sen hiippailua uudessa kammottavassa sisustuksessa.. Taitaa olla rouvalla mummo-ikä lähellä, täyttäähän se keväälä jo  7v, vaikka toinen mokoma voi hyvinkin olla vielä elämää jäljellä.
No sitten oli vuorossa Hillan luukku. Tämä keväällä nelivuotias lunkki-liskohan ei totuttuun tapaan ollu millänsäkkään pikku kolisteluista, mutta vaivautui sentään näyttämään nenääsä wetboxista :D Siinä vaiheessa päätti kuitenkin ulostautua luolastaan kun laitoin sille ihan uuden tason terraarioon. En saanut siitä edes kunnollista kuvaa, kun se teki pari tarkastuskierrosta ja meni takasin mökkiinsä, "hei ettekste tajuu, täällä nukutaan tähän aikaan!".
Lopuksi kurkkasin vielä terraariohyllyn alimpaan osoitteeseen, eli tuhisten terraarioon jossa yksi pikkukaveri yrittää kovasti kasvaa aikuiseksi. Keväällä kun löysin Roll&Dim jäljiltä n. 10 pientä tuhista, mutta peräkanaa ne kaikki on kuolleet nahanluontiin. En ole myllännyt nyt turvetta läpi, mutta todennäköisesti tämä on ainokainen. Roll ja Dim sen sijaan porskuttelee jossakin turpeen seassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti