sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Talven tuulia..

Mielenkiinnolla olen tässä viime päivinä seurannut, että miten ilmat vaihtelee täällä Rovaniemellä. 'Pakkasennätys' on tällä hetkellä -17,1°C ja se on tiistain ja keskiviikon väliseltä yöltä.. Kuva aamulta ennen klo 9:Saatiin luntakin maahan niin että olis tarvinnu kola kaivella esille jos sellanen olis olemassa. Hurjin kaveri oli perjantaina jo jäällä koiran kanssa lenkkeilemässä.. Vaan tänään onki sitten ollu jo yli 6 astetta lämmintä, lumet on sulaneet ja vettä vaan sataa.

25.10.
26.10.


Aika isoja muutoksia, saas nähä koska tänne tulee se oikea talvi.. 
Mutta sellasta ihmettelyä tähän väliin. Tän kertasista opinnoista kun on kaikki velvotteet suoritettu ja odottelen vain ensi perjantain valmistujaisia. Mitä sitten tapahtuu, en tiedä. Työhakemuksia on tullu kirjoteltua ihan reippaasti, mutta totuttuun tapaan vastausten saaminen joko kestää tai niitä ei tule ollenkaan. Olis se vaan jo aika päästä oikeasti työelämään, mutta otetaan nyt päivä kerrallaan ja onhan tää uusi paikkakuntakin edelleen melko vieras.

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Eikö sielläkä oo vielä lunta?? Ollaan muute tulossa Muonioon 3.1.10.1.2015 väliseksi ajaksi ja saattaa olla että takastullessa poikettas Roissa Arktikumissakin.. Tosin hieman auki vielä suunnitelmat reissunki osalta kun mökki on muttei vielä kulkupeliä sinne.. Eikä siis oo meidän järkkäämä juttu vaan kaverin ja sen miehen "eka kerta" lapiin reissu ;) No mä pidän sut ajantasalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli sen kaks päivää, mutta ei oo enää :D Mäpä en ookkaa Arktikumissa vielä käyny, enkä kyllä Pilkkeessäkään joka on siinä vieressä.. Koodaillaan!

      Poista