keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Takapihan aitaus

Eilen illalla puoli kymmenen aikaan oli -4,5°C.. Kirkas tähtitaivas ja taivaalla loimus ehkä hienoimmat revontulet mitä ikinä oon nähnykkään, siis jos aiemmin oon oikeita revontulia edes nähnyt. Samaan aikaan päivän päätteeks takapihalle valmistu koirille aitaus :)Tänä aamuna kuvia ottaessa pakkanen oli kirinnyt -9,5°C. Viime viikon lumista ei juurikaan ole tietoa, että sen verran se on kuitenkin lämpimän puolellakin käyny.. Mutta asiaan:

Aitatarvikkeet päädyttiin hankkimaan paikallisesta Lakkapäästä
Lisäks tarvittiin porttiin saranat ja lukko jota täytyy vielä hieman kehitellä.. Ne haettiin vielä eilen illalla Kodin Terrasta jotta saatiin rojekti valmiiks. Aidan puut on "kierrätyskamaa" kun ne toimi ennen puisen hyllyn jalkoina. Aitatolpat iskettiin maahan 1,5m välein ja pari niitä tais jäädä yli, vaikka pari tolppaa täyty laittaa melko lähekkäin. Verkkoa puolestaan meni joku +/- 16m, joten sitäkin jäi vielä jemmaan. Varoituskyltti vihaisista vahtikoirista tosin jäi vielä uupumaan ;)

Hinnaston mukaan aitaukselle tuli hintaa n. 190€, mutta koska mukava setä anto Lakkapäässä alennusta, niin hintaa jäi n. 160€.

Arvon raati näyttää melko tyytyväiseltä, kun hihnanpätkät oli kadonnu tosta terassilta ja aitaus tullu tilalle :D
 

2 kommenttia: