perjantai 3. lokakuuta 2014

Neljän päivän vapaa.

Kyllä on taas sattunu ja tapahtunu.. Melkein kuukausi on mennyt edellisestä pikapäivityksestäkin, enkä ole päässyt käymään metsällä kun kerran ja sekin oli ennen kun linnustuskausi alkoi. Tänään 'töistä' päästyäni ajattelin ottaa korkeintaan parin tunnit torkut, jotka oli lopulta 4h päikkärit ihan täydessä sikeessä. Taitaa olla siis ihan paikallaan tämä neljän vapaa ennen viimeistä 5pv jotka on myös näyttöpäiviä.

Kaikista eniten aikaa ja voimia on vienyt työssäoppiminen, jonka ohella takaraivossa on ollut piilevää surutyötä 9.9.2014 pois nukkuneen papan myötä. Viime viikon olimmekin sitten Jyväskylässä jossa yksi päivä kului hautajaisiin. Tulipa nähtyä lähestulkoon koko lähisuku sillä viikolla.

Joukkoon on toki mahtunut mukaviakin asioita ja onnistumisia, kuten lähes loppuun asti suoritettu opinnäytetyö. Käytännössä tavoitteisiin pääsemisestä puuttuu vain se Karva-Kavereiden testissä käynti Taran kanssa.. Sain kun sainkin aiheesta jutun lehteen, joka on vapaasti luettavissa täältä. Paperiversiossa oli lähes koko sivun kokoinen juttu! Toinen iloa tuonut 'pikkujuttu' tapahtui Katin kanssa:
Kuvassa on siis mun sunnuntaina salaa lähettämäni paketti, jonka Kati sai tiistaina, mitä ennen maanantaina sain Katin salaa lähettämän paketin.. Mun paketissa oli Mustin ja Mirrin Bibi&Bim kamaa kotiin :) Jyväskylän reissulla tuli laitettua myös koirien matkustusasiat kuntoon, kun tajuttiin että Jeepin luukkuun mahtuu mahdollisesti kaksi samanlaista häkkiä joista toinen on ollut olemassa jo parisen vuotta. Aika kiva!

Jospa tässä näillä vapailla pääsis linnustamaan, joutais siivoilla ja muuta mukavaa.. Kyllä mä niin odotan että se on taas TJ 0 ja tällä erää koko opiskelun osalta :D

Mukavaa viikonloppua! Lupaili ihan nättiä syyssäätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti