torstai 4. syyskuuta 2014

Syystuulia

Tänään kävin tekemässä viihoviimeisen tentin näiden opiskeluiden parissa.. jännittäen tietysti että kaikki on menny läpi. Tuli jotenkin helkkarin hyvä fiilis kun poistu sieltä luokasta. Portfolion kirjotus loppuun ja 5 viikon työssäoppi keskussairaalassa, sitten se kaikki on EA2 ja hygipassia vaille valmista. Samalla se tuttu tunne yrittää ottaa valtaa.. mitä sen jälkeen? Taasko 'työttömäksi'? Ei kai! Jännittää silti.
3,5 sivun tenttiin raapustamisen jälkeen suuntasin Kodin Terraan palkitsemaan itseni. Ja voi vitsi että oli just sopivasti kaikenmaailman kanervat siellä :D Ei muuta kun kotona kukkapurkit esiin ja kädet multaan. Samalla koeajoin haravan siistimällä takapihaa ja etupihan puskien raivaus jälkiä.

Kyllä siinä tuli syksyinen fiilis.. Ai että. Alle viikko kanalinnustuksen alkamiseenkin toista tutkapantaa odotellessa. Kyllä täällä on maastoa koluttavaksi! Ja nyt sitä maastoa pääsee koluamaan vähän erilailla, kun viikko sitten meille muutti neliveto Jeepuli Skeidan kaveriks...Ja ne pimeet illat kynttilänvalossa, takkakin tuli viime viikolla koeajettua. Parit uudet villasukatkin on hankittu ;) Ruskaa ei vielä ole juuri muualla kun maassa, mutta ai että kun odotan sitäkin väriloistoa. Nythän on joku positiivisyysviikko menossa, niin olkoon tämä päivitys sen kunniaksi kirjotettu.. Rupes tuntumaan niin pehmeeltä :D Mutta kyllä tää rivitaloelämä on ihan toista, sitä ei usko ennen kun pääsee kokemaan. Siispä näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, hyvää alkavaa ensimmäistä virallista syysviikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti