lauantai 23. elokuuta 2014

Niin ne viikot vierii..

3 viikkoa on kerinnyt kulumaan edellisestä päivityksestä, ja tietysti siinä välillä on tapahtunut vaikka mitä.. Arkeen on palattu, tosin arkirutiinit on vielä tosi 'outoja', tai siis onkohan niitä ees. Pyörästä puhkes viime viikolla kumi, mutta tulipahan tehtyä se ensihuolto siinä samalla. Rovaniemen riistanhoitoyhdistyksen metsästyskauden avajaisissa, Rovaniemen Wanhoilla markkinoilla ja match showssa on tullut käytyä pyörimässä. Remy sai ensimmäistä kertaa punaisen nauhan, vaikkakin pääpointti tässä oli korvien välissä :D Ja jotain ennen kuulumatontakin tapahtu, kun olin voittanut Eräverkon rekisteröitymiskilpailussa Scout Guardin SG550-8M riistakameran!! (Siitä lisää myöhemmin.)

Syksykin on tuloillaan kovaa vauhtia, 18.8.

Mitäs vielä.. Koulu lyheni parilla kuukaudella ja pääsen suorittamaan viimeisen työssäoppimisen keskussairaalaan, mikä Jyväskylässä olisi ollut mahdottomuus. Noin muutenkin kouluasiat osataan hoitaa täällä fiksummin, eikä ollut mikään ongelma ruveta työstämään opinnäytetyötä eläinavusteisesta työskentelystä. Mistä päästäänkin siihen stressiin, kun ei hirveesti taida olla tällä hetkellä vapaa-ajan vietto ongelmia. 

Onneks on luonto lähellä ja lähestulkoon loputtomasti reittejä koluttavana :) Voi käydä vapaasti tyhjentämässä päätä ja hakemassa uusia inspiraatioita. Viikon päätteeksi eilen iltapäivällä päätin pukea sadekamppeet päälle, pakata repun selkään ja lähteä koirien kanssa kipuamaan rinnettä ylös. Takaisin kotona oltiin 23:30 :D Tuliaiseksi sain kaameet rakot jalkoihin, mutta olihan se sen arvoista...Repun sisältö kasvo matkan varrella..


Ounasrinteen talvikävelyreitin/luontopolun laavu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti