perjantai 4. heinäkuuta 2014

Koska ne halus!

Kerrottakoon että muuton inventaario osuus alkaa olemaan selvä. Kaikki "joo mä vien sen joskus roskiin" ja "ai mulla on tällänenkin" tarpeellisuus on heivattu 4pv vapailla mäelle, jos niin voi sanoa. Kuulun kuitenkin niihin ihmisiin jotka vie esim. rikkoontuneen sähkölaitteensa kaatopaikalle, eikä luontoon :) Ja miksipä en olis samalla vaivalla sitä vienyt kaatopaikalle, kun eihän se maksanutkaan mitään! Pitkään vapaaseen kuului toki myös pientä rentoutumista kampaajan ja hyvän ruuan, etenkin seuran merkeissä.

Viiden päivän työputki on puolivälissä, maanantaina on yksi vapaa ja sen jälkeen neljän työpäivän jälkeen viimeinen 2pv vapaa... Tarkoittaa siis että yhden päivän vapailla ei tekemisestä ole puutetta kun pitäis pakata. Mutta niin se vaan aika kulu, olisko mulla ~16-17 työpäivää enää jäljellä. On ollu kyllä ihan antoisa kokemus työelämässä tämä ja vaikka välillä onkin ottanut koville, niin paljon hauskojakin juttuja on mahtunut mukaan :) Ja hei aika sateinen kesä on ollu duunissa, että jospa ne hyvät kelit alkaakin sitten Rovaniemellä. Tääkin kuu alko siellä paljon kauniimmissa merkeissä:

Semmosta tänne tällä erää. Äsken käväsin koirien kanssa shoppailemassa, kun Remyn Rok Straps sano viime viikolla? 1,5v yhteistyön jälkeen sopimuksensa irti ja se peri sitten samantien Taran Rokin tilalle.. Joten niimpä Taran oli saatava uus ja Remy sai samantyylisen pannan kaulaansa kuin Taralla. Rok Straps on siis astetta jykevämpi joustohihna, joka on helpottanut mun elämää merkittävästi = en oo joutunut kärsimään kiertäjäkalvosimen tulehduksista niiden hankinnan jälkeen. Nykäykset on paljon pehmeämpiä, eikä kädet joudu koville. Edelleen voin puhua myös Canny Collarin puolesta, joka taas rauhoittaa Remyn lenkkeilyä hihnassa merkittävästi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti