sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Juhlahumua väliin :)

Mä ittuin ojatta koilankakan vielettä. Tä tulit ja kytyit: "Mikt tä tielä oot?" 
"Mä mökötän." "Jaa, no mun pitää titten tulla tinne kant." 
Tä tulit ja ittuit koilankakan päälle ja mua naulatti ihan hilveätti! 
Kiitot kun oot ollu kiva kaveli.


Eilen 12.7.2014, juhlittiin lapsuuden leikki- ja tappelukaverin astumista avioliittoon :) Sain kunnian myös osallistua juhliin yhdessä miähen kanssa, ja tottahan toki me otettiin kutsu vastaan. Kohta myö olhaan sitten jälleen naapureita, kun tämä kaveri asustaa miehensä ja lapsiensa kanssa Haaparannassa, jonne tulee Rovaniemeltä n.120km. 

Juhlia varten päätin käydä ihan kampaajalla, ettei tartte ainakaan tukan takia panikoida ja kyllähän siitä ammattilaisen käsissä komee tulikin! Ei oo ihan turhaan tullu kasvateltua..
Juhlakolttu puolestaan meinas antaa vähän stressille aihetta, kun se 6-vuoden jälkeen on päättänytkin sanoa sopimuksensa irti ja kangas oli lähtenyt purkaantumaan. Päätin kuitenkin lähteä vielä sillä liikenteeseen, ja se oli koossa vielä kotona :D Nyt sitten oliskin kai hankittava jossain vaiheessa uus.

Vaan kun kerta Hirvikartanolla oltiin, niin täytyihän sitä päästä hirviä ruokkimaan. Jos olet ajelemassa Jämsän ohi tai muuten vaan olet vailla kivaa luonnonläheistä paikkaa juhliin tms. niin suosittelen kyllä tutustumaan :) Häissä meille tarjottiin alkupalaksi kermaista savuporokeittoa, pääruokana oli kermaperunoita hirven palapaistin ja salaatin kera. Jälkkäriksi tietysti täytekakkukahvit. Kaikki oli kyllä suussa sulavaa :P 

Se olis 2,5vk muuttoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti