perjantai 13. kesäkuuta 2014

Unelmista totta


Edellisessä päivityksessä annoinkin jo vähän osviittaa siitä, että jotain on tapahtumassa. No nyt asiat on siinä pisteessä, että uskallan kertoa asiasta julkisestikkin.. Me meinaan muutetaan Rovaniemelle. Ja ei, tänään ei ole aprillipäivä! Itseasiassa tänään on huonon onnen päivä, perjantai 13, mutta se koitui minulle hyvän onnen päiväksi, kun sain vihdoin vahvistuksen koulupaikasta Lapin ammattiopistossa.

Lappiin muutto on ollut mielessä monestikin, mutta se ajatus on jätetty muhimaan ja odottelemaan oikeaa hetkeä.. Nyt se hetki sitten tuli, tai oikeastaan tilaisuus, kun miehelle ehdotettiin töiden siirtoa Rovaniemelle. Ja niinhän siinä kävi, että päätettiin vaihtaa maisemia :) 

Muutto etenkin näin kauas asettaa aika paljon hommia, mutta tosiaan nyt kun nää suurimmat, eli työ ja kouluasiat on selvillä, niin siitä on helpompi ruveta laittamaan käytäntöön.. Vaan tuntuu tää siltikin vielä ihan uskomattomalta. Muutto on todennäköisesti ensi kuun lopulla, eikä meillä ole vielä kämppää kateltuna :D

Semmonen pikku uutinen.. Ne erämessutkin tuli tosiaan tossa viikko sitten käytyä ja täytyy vielä kiittää Ladyhunters Clubia kahdesta sisäänpääsylipusta :) Kovin suurenmoisia ostoksia ei tullu tehtyä, mutta olihan siellä vaikka mitä nähtävää ja tulihan musta sillä reissulla Suomen pystykorvajärjestön jäsen! Kausiluvastakin sen verran, että edellä mainitun uutisen vuoksi peruin omani ja mukava ylitarkastaja ikäänkuin onnitteli jo tulevasta kuntalaisen metsästysoikeudesta.. Siispä syksyä odotellessa :D

Sitä sun tätä @Erämessut14

Eiköhän siinä ollut taas juttua kerrakseen. Mukavaa viikonloppua, tämä lähihoitajan alku viettää sen töiden parissa. Onneks on kuitenkin aamu ilta, niin saa sunnuntaina ehkä nukkua vähän pidempään. Jatkuu ensi jaksossa!

2 kommenttia:

  1. Onnea opiskelupaikasta ja muutosta! Lapin metsät on koirille varmasti onnenmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja totta varmaan joka sana.. Ylipäätäänkin lenkkipolut on varmaan ihan toista luokkaa ja on lyhyt matka käyä tekemässä jotain patikkareissuja.

      Poista