torstai 26. kesäkuuta 2014

Se on siinä!

Kysyin viime viikolla äitiltä, että lähettäiskö kattomaan kämppiä Rovaniemelle.. No siltähän ei monesti tarvinu kysyä :D Niimpä maanantai-tiistai kahden päivän vapaa meni Rollon keikkaan. Maanantai aamuna lähettiin klo 4 Jyväskylästä ja Rovaniemellä oltiin ennen puolta päivää. Käytiin siinä syömässä ja parissa kaupassa, jonka jälkeen vuorossa oli asuntoesittelyitä..

Ja kyllä, siinä se nyt on!
60m2 2h+k takapihalla varustettu rivitalon päätykämppä.. Tarkoittanee että yli 20-vuotinen kerrostaloelämiseni tulee pian päättymään! Aika siistiä. Kaikista kämpistä otin valokuvat ja lähettelin ne miehen nähtäväksi. Pienen isännöitsijän kanssa neuvottelun jälkeen päädyimme tähän kämppään, joka saa nyt sitten pientä pintaremonttia ennen kun meidän vuokrasopimus 25.7. alkaa.

Nyt on oikeestaan asiat siinä pisteessä, että täytyis saada kamat kasaan ja selviö siitä minkälaisella kalustolla muutto tehdään ja milloin. Jokunen tavara pitäis myydäkkin ja onhan tossa semmosta pientä hommaa kun vaan jaksais jo ruveta toteuttamaan ettei tulis kauhee kiire.

Huhhuh! Alkaa pikku hiljaa käymään toteen nää ajatustasolla olleet asiat :D Saattaapi olla, että tässä tulee vähän harvemmin kirjoteltua.. Muutta hyvää kannattaa odottaa! Eiköhän sitä juttua rupee aika pian kertymään kun perille päästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti