lauantai 31. toukokuuta 2014

Jännän äärellä.

Monestakin kohtaa.. Kesätyöt alkaa maanantaina iltavuorolla. Kahden kuukauden työsopimus on sovittu 3.8. saakka. Työ on tyyliltään ihan uudenlaista, erilaista.. Ympäristö on muuttuva, työt on opittava nopeesti. Joo-o, kyllä se asettaa vähän paineita.

Kun tiistaina loppu työssäoppi, alko pieni touhun täytteinen miniloma joka päättyy huomenna. Jos on tutkittu että koiran silittäminen laskee verenpainetta, niin kyllä muukin puuhailu koirien kanssa sitä laskee. Mä oon varma siitä!

Samaan aikaan on tullu päätökset kausiluvista... Mä sain hyväksytyn päätöksen, ja mies hylätyn. Siis mitähh!!? oli varmaan ensimmäinen reaktio. Toinen jännä asia tällä samaisella viikolla oli se, kun sähköpostiin oli tullu kutsu Erämessuille, jonka myötä sain sinne kaksi lippua.. No en ollut uskoa todeksi sitäkään! Aika mahtavaa, kiitos.

Eikä ne jännät tässä ollu. Saatiin myös hyvin suuria uutisia samaan syssyyn, jotka voi muuttaa elämää hyvin konkreettisestikkin. Pää meni suorastaan pyörälle näistä uutisista ja on täytyny miettiä asiaa monelta kantilta ja selvitellä asioita.. Törmäsin jollain sivustolla tekstiin "Tulevaisuus tulee. Vain sinä voit päättää, mihin se menee." ja se oli kyllä kun naulan kantaan. Nyt kun pari päivää on kokoillu ajatuksia asian tiimoilta, niin mä nään tässä loistavan tilaisuuden, mahdollisuuden toteuttaa unelmia. Mutta koska kaikki on vielä epävarmaa, en valoita tätä tässä nyt sen enempää. Ajan kanssa saatte varmasti kuulla :)

Semmosta jänskää. Nyt mä rupeen valmistautumaan saunaan lähtöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti