keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Geraniolia niskaan

Viime vuonna valkosipuli, tänä vuonna geranioli -punkkikausi on siis jälleen täällä, mutta me ollaan kerrankin ajoissa! 

Siis jos niin voi sanoa, kun punkkeja on ollut jo viime kuun puolella. Valkosipulia olis ollut viime vuodelta vielä kaapin perällä, mutta päädyin kuitenkin tutkimaan muitakin vaihtoehtoja, koska valkosipulin teho oli meillä kohtalainen -> Remyssä oli joitakin punkkeja, en muista oliko Tarassa ollenkaan.

Niimpä neiti ja herra kesäheinä sai tänään pipetilliset Symppiksen SPOT-ON punkkikarkoitetta niskaan. Aineen pitäis saavuttaa täysi tehonsa parin viikon sisällä ja tän kokosille koirille uusimista suositellaan joka neljäs viikko. Olen ollut aika skeptinen noita "niskamyrkkyjä" kohtaan, vaikkei Tarallekkaan tullut mitään oireita Exspotista kun meillä vieraili koiratäitä..

Kuitenkin yrttipantoja positiivisin kokemuksin käyttäneenä päätin sitten kokeilla tällästä luonnonmukaisempaa valmistetta niskaan, jossa siis vaikuttavana aineena on geranioli, jota saadaan suoraan mm. sitruunaruohosta. Illan aikana en ole vielä havainnut että aineesta olisi ollut jotain haittaa koirille, tosin jonkun ihmisen nenään saattaisi ottaa tuo mieto yrttinen tuoksu joka koirissa nyt hetken aikaa vallitsee. Symppiksellä on myös panta ja spray muodossa punkkikarkotteita, niistä lisää täällä . 

Itse tilasin liuokset suoraan tuolta Symppiksen verkkokaupasta viikonlopun aikana ja tänään yksi 3kpl pakkaus oli tullut postiluukusta.. Joko joltain löytyy geraniolista kokemuksia? Me jaetaan tuloksia heti kun niitä on tarjota :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti