lauantai 17. toukokuuta 2014

208km, väsy, työhaastatteluita, onnistumisia

Siitä on meidän viime päivät muodostuneet.. :)

Säällä kun säällä polkupyörä on saanut mittariinsa (työssäopin) työmatkoista nyt yhteensä n. 208km. Sisäänajo on siis varmastikkin suoritettu, kun tuohon lisää vielä muut vapaa-ajan ajot. Paljon netissä kirjotetaan että Suomen Polkupyörätukun Insera-pyörät on per..tä, mutta kyllä minä olen ollut todella tyytyväinen ja olen jopa sopeutunut 24 vaihteeseen sen 7 vaihteen sijasta. Kotimatkan mäet on aina yhtä karseita, siitä ei pääse mihinkään, mutta tällä pyörällä nekin olen pystynyt voitokkaasti polkemaan!

Aikasia aamuja unohtamatta. Mä en ymmärrä miten oon saanut itseni ennen klo 5 ylös kun oon lähtenyt lomittamaan.. Aamusin herääminen on tehnyt tiukkaa ja työssäopista kotiutuessa sohva on vetänyt puoleensa välittömästi, jos ei heti oo ruvennu tekemään jotain. Parhaillaan vietänkin siis ansaittuja 2 vapaapäivää!

Taran mielipide klo 6 aamulenkkeihin

Vaan se on positiivista, että unirytmi on valmiiks kunnossa mikäli tässä lähiaikoina poikii jostain kesätöitä :) Torstaina olin yhdessä haastattelussa kaupungin lh-sijaisuuksiin ja tiistaina on tähän tietoon seuraava haastattelu. Jännän äärellä ollaan.

Pitäkää peukkuja pystyssä!


Koirakoulussa olen saanut kokea suuria onnistumisen tunteita Remyn ja Tarankin kanssa, ja voin suositella kenelle tahansa muullekkin arkitoko -tai vastaavaan ryhmään osallistumista ihan vaan vaikka siksi että se vahvistaa mielettömästi ihmisen ja koiran suhdetta, ja sieltä saa valtavasti sellaisia vinkkejä joita ei ite välttämättä ole osannut tajuta tai ottaa huomioon. Me oltiin siis Jyvälän Setlementin Arkitottelevaisuus ja hallinta -kurssilla, kouluttaja Elli Kinnunen. Samainen kouluttaja perusti sittemmin koirankoulutusta tarjoavan yrityksen, Etoelävä, jonka kursseille me varmasti jatkossakin osallistutaan kun talous niin sallii. Saadaan sitten mukavaa ja vähän erilaista puuhaa metsästysajan ulkopuolellakin!

Tänään meillä oli siis kurssin viimeinen kerta Remyn kanssa, ja voi kuulkaa sitä on kehuttu kyllä koko loppuvuoden edestä :D Ja kyllä, mä olen siitä niin ylpeä! Remy tuli meille ~1,5v sitten hölmönä maalaistollukkana ja pikku hiljaa siitä on löytynyt monenlaisia uusia ulottuvuuksia kun niitä on osannut etsiä. Kurssin aikana viimeisetkin aivosolut tuli aivan taatusti käyttöön ja koira heitti joka ikinen lauantai aamu volttia kun näki että pakkaan herkkuja kassiin. Kouluttajan mukaan tarvitaan ehdottomasti lisähaasteita, joten on se vaan uskottava että oon onnistunut saamaan tosta koirasta aika fiksun kaverin! ..Tosin luonteeltaan se on silti pöhkö, siitä ei pääse mihinkään ;) Seuraavaks on varmaan tän rasavillin vuoro ilmottautua kurssille:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti