sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kesää kohti mennään

25.4.2014
Kyllä nyt on aurinko hellinyt meitä koko viikon! Sen vaikutteita on näkynyt melkosesti kun hurjimmat on alottaneet jo shortsikelit ja luonto puolestaan rupee heräilemään henkiin. Krookuksia ja leskenlehtiä on ollut jo jonkin aikaa, mutta härrekyyd kun ensimmäinen voikukkakin tuli vastaan jo toissapäivänä eikä vielä ole edes toukokuu. Noh, en mää kyllä yhtään oo pahastunut tästä, sillä työmatkat (ja päivät) on ollu mukavempia aurinkoisessa säässä vrt. viime viikon kaatosade. Työmatkoja on tullu poljettua nyt yht. 70km ja siihen päälle kotihoidon kotikäynnit pyöräillen tai kävellen.

Viime päivityksessä jo kirjottelinkin että grillikausi tuli avattua viikko sitten ja tähän yks makupala siitä väliin. Pääsiäisloman jälkeen olikin sitten taas ihana paluu arkeen ja klo 5 herätyksiin.. Tottuukohan niihin ikinä? Tässä yks päivä mietin sitäkin että mitenköhän mä oon joskus saanu itteni ennen viittä ylös kun on täytyny lähtee lypsylle O.o Ken tietää.

No viikko kulu kuitenkin aika aurinkoisesti enkä myöhästyny yhestäkään aamuvuorosta. Tiistaina rupesin opetelemaan uuden puhelimen käyttöä. Ihka ensimmäinen kosketusnäyttöälyluuri, Samsung Galaxy Xcover, kerkeskin olemaan mulla huimat 2,5v joten kai se olikin jo aika päivittää vaikkei siinä mitään sen kummempaa vikaa ollu. Muistin vähyys tosin ärsytti. Tää uus onkin sitten vähän neitimäisempi puhelin jota ei ihan niin vaan kannatakkaan betonille viskellä ja kastella, kuten Xcoveria... :D Saa nähä kauan pysyy menossa mukana. Pidemmittä lorinoitta uus luuri on kiinanihme ZTE V818 ja se matkas mulle aina Singaporesta asti, kiitokset siitä miähelle :) 

Mistäs sitten jatkais.. No koiranpäivä oli 24.4. ja sattumalta sinä päivänä Peten koiratarvikkeesta tuli "Remylle" uus palkkapussi kaupanpäällisnameineen kun edellinen meni rikki ja samaan syssyyn tilasin meille CUZ-ukon kokeeksi. Tara omi CUZin alta aikayksikön itelleen, joten täytyy varmaan Remyllekkin hankkia joskus tossa oma. Se on siis toi täyskuminen vinku-ukko Taran jalkojen juuressa :D

Kuva ZTE V818
Uus palkkapussi tuli testattua Remyn kanssa koirakoulussa ja todettiin samalla hyväks. Tällä kertaa päätin kävellä koiratreeneihin ja samalla muistu mieleen koirarepun olemassaolo.. Miksipä kantaa koiran kamoja omassa selässä, kun koira osaa kantaa ne hienosti itsekkin ;) Hehe. Reenit meni taas tosi hienosti ja sain olla ylpee meidän nokkelasta ex-tarhakoirasta! Rupesin jo miettiin että ei tekis yhtään huonoo käydä Tarankin kanssa vähän samanlaisissa tunnelmissa ja onhan siinä vähän toisenlaista puuhaa mullekkin.

Viikon päätteeks tehtiin tänään koirien ja miehen kera 24km päiväretki pyörillä. Oli kyllä ihan mahtava keli ja jopa Tara käväs ihan itsenäisesti ikäänkuin uimassa :D Puolivälissä oli paussi miehen porukoilla ja lisäks sitten meno ja tulomatkalla pysähdyttiin juomassa ja viilentymässä. Paljoo lämpimämpi ei kyllä passaa koirien puolesta tolla reissulla olla, vaikka ne kevyesti ravailikin pientareella ja niiden ehdoilla edettiin. Vaan kyllä oli ilo silmälle kattoo kuinka komeesti pyörän vierellä osattiin mennä! Täytynee vaan jälleen todeta, että voi kun kanssaulkoilijat osais mennä yhtä hienosti.....

Semmosta tällä erää. Nyt täytyy kyllä lähtee nukkumaan kun olis taas se aikanen aamu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti