lauantai 11. tammikuuta 2014

Oma koti kullan kallis

Tuumin eilen illalla kotiuduttuani äidin helmoista, ja tänä aamuna herätessäni oikein makoisilta unilta omasta sängystä. Kyllä sitä tulikin pyörittyä ja heräiltyä öisin viikolla ihan riittävästi, koiratkaan ei nukkunu kovinkaan levollisesti vieraassa talossa. 

Viime postauksessa mainitsin matkaavani äidille koirien kanssa junalla ja sehän sujui meiltä oikein mallikkaasti. Jos ihan totta puhutaan, niin Remy, joka oli junassa ensimmäistä kertaa, käyttäytyi siellä paljon paremmin kuin Tara :D Ensimmäiset yksinolot (siis minun poissaolot) äidin luona Tara oli kuulemma rääkynyt perään ja rauhoittunut sitten kun oli päässyt sängylle mun tuoksuihini nukkumaan.. Remy ei ollut moksiskaan.

No viikko vierähti loppupelissä aika sukkelaan ja eilen illalla ajeltiin autolla kotiin. Tänään lauantaina meitä kutsuikin pitkästä aikaa Kukko-Multia, kun lähdettiin töpöhäntiä etsiskelemään... Vaan saaliksi saatiin raikasta pakkasilmaa ja silmäniloa talvisesta säästä. Notskimaggara maistui pitkästä aikaa niin meille, kuin koirillekkin ja nuotion ääressä olisi voinut viihtyä pidempäänkin, mutta kun heti alkujaan onnistuin mulimaan molemmat kengät litimäriksi niin autoon pääsy tuntu hyvältä. Töpöhännistä ei nähty jälkeäkään, mutta sen sijaan ainakin 12 teertä nähtiin ja auton yli menosuuntaan lensi iso ukkomehto. Remy kävi avantouinnilla ja Tara halusi kokeilla joenrannassa onneaan heikolla jäällä niin sai sekin hieman kolean kasteen -Siperia opetti eikä toista kertaa tarvinnut koittaa.

Meidän rämpiessä 8km, koirat heitti n. 20km lenkin. Mahtaa uni maittaa, kun muutenkin on ollut vähän rankanlainen toi viikko :D Ei siinä etteikö maittaisi minullekkin!

Loppuun ajattelin vielä esitellä teille Jortsu Maailmanmatkaaja -orankin, joka tuli minulle eilen pariksi päiväksi hoitoon. 

"Jortsu Maailmanmatkaaja on levoton orankin tapainen, joka päätti lähteä valloittamaan maailmaa. Jakamaan ihmisille hyvää mieltä ja parantamaan yhteisöllisyyttä." 
Jortsun matkapäiväkirjaa pääsee seuraamaan Facebookissa, osoitteessa https://www.facebook.com/groups/Jortsumaailmanmatkaaja/ . 

Jortsun matkalla on isompikin tarkoitus joka selviää tuonnempana, mutta tällä hetkellä se siis reissaa ihmiseltä toiselle 1-2 päivän ajaksi ja sen hetkisen hoitajan tehtävänä on sitten päivittää Jortsun facesivuille matkapäiväkirjaa :) Meillä Jortsu on päässyt tutustumaan karvaisten ja karvattomien lemmikkien elämään:Meiltä Jortsu matkaa seuraavaksi Hollywoodiin :) Toivottavasti Jortsun reissu sujuu mallikkaasti ja se pääsis vierailemaan myös jonkun toisenkin blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti