keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Vuosi lähenee loppuaan..

..Ja voikun lähenisi ja vauhdilla. Ei oo paljoo ilmestyny blogiin tekstiäkään, niin kun ei ole tullut tehtyä paljon muutakaan. Paitsi käytyä ja asuttua koulussa. I-ha-naa, tai sitten ei. Kyllä tää opiskelu on sellasta hullun hommaa välillä, että välillä tuntuu että aivot räjähtää päästä ulos..

Noh, mutta saatiimpahan ees lumi maahan. Tällä kertaa näyttäs jopa siltä, että se on satanut ihan jäädäkseen joksikin ajaksi kun se plussa-asteisen päivän jälkeen on vielä tuolla maassa. Tämä tarkoittaa toki myös sitä, että aina kun koulusta on päässyt irti, niin koirien kanssa ollaan kyllä aika tarmokkaasti ulkoiltu ja kohta olis lähettävä taas vähän tuulettelemaan aivoja kuhan vaan saa takamuksensa ylös tästä sohvalta. Ilman koiria todennäköisesti löytäisin itseni tästä aamulla, sen verran on veto pois tästä ruodosta.. 

Joku voisi todeta tähän väliin, että onneksi on joululoma, mutta meillä se ei kestä kun tuon joulunpyhä viikon. Uudenvuodenpäivän jälkeen alkaa nimittäin jo työssäoppi, tällä erää hoidon ja huolenpidon työssäoppi, jota kestää se kuutisen viikkoa. Siitä jatketaan sitten talviloman jälkeen suuntautumisopinnoilla. Aika haipakkaa siis.

Mutta sellanen 'välispiikki'. Toivotaan että osuis miehen kanssa talvilomat yksiin, niin vois tehdä jonkun irtioton arjesta ja sais tännekkin vähän jotain mukavempaa sisältöä. Nyt sinne ulos!

2 kommenttia:

  1. Täällä alkoi joululoma ja ens vuoden aikatauluja katsoes voikin todeta, ettei meil ole talvilomaa ollenkaan harjoittelun takia.. Opiskelijana oleminen (ja siihen viel koirien yhdistäminen) on kyllä haastavaa ja raskasta.. Tuntuu, et mie ainakin elän aina lomasta lomaan. Kun yks loma loppuu, niin laskee jo päiviä seuraavaan lomaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o. Mä kyllä pidän huolen että mulla on talviloma, ja pitkä sellanen. Teen hitto vaikka kymmen tuntisia päiviä sitten :D

      Poista