sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Aivotuuletusta

Jokseenkin on tullu oltua tässä työssäoppimisajan ohella väsynyt ja stressaantunut.. Viime viikkoa lukuunottamatta, jolloin myös 'jätin aivot kotiin' ja ajattelin ihan jotain muuta kun iki-ihania arkisia juttuja.. 


Kuinka ollakkaan aivot lähti tuulettumaan myös toissapäivänä, eli perjantaina. Tosin täytyy tähän väliin mainita, että tämäntyyppistä aivotuuletusta on tullut harrastettua viimeksi.. pari vuotta? sitten jos en ihan väärin muista. Toppipäivä päättyi kolmelta ja kotiin ajeltuani söin vähän välipalaa ja kiskaisin kevyet 3h päikkärit. Sen jälkeen suihkuun ja jotain ihan muuta päälle kun mehtuuvehkeet kumppareineen :D Ysin jälkeen mies sitten heitti mut Lutakkoon, johon olin sopinut tärskyt Katin kanssa, ja miksi Lutakkoon, niin siksi että siellä oli esiintymässä Herra Ylppö ja Ihmiset!

Musta ei koskaan ole tullu sellasta fanittajaa, että tykkäisin jostain yhdestä ja tietystä bändistä sen erityisemmin, ja kun joku kysyy "mitä sä kuuntelet?", niin vastaan että radioo :D Useimmiten kanavana Suomipop. Herra Ylppö ja Ihmiset tosin on sen verran omalla tasollaan, että kun ostin ensimmäisen CD-levyn parisen vuotta sitten, niin levyksi Kokemäen S-marketista valikoitui juuri heidän levynsä. Siitä taisi vuosi kulua eteenpäin, niin ostin toisen CD:n, tosin se oli 3 levyn Suomirock -kokoelma. Näillä neljällä levyllä olen pärjännyt ihan hyvin, ja sittenkin kuuntelen useemmin radioo, mutta kyllä ton Ylpön keikan jälkeen rupes vähän Luurankoa tekemään mieli :P Ohhoh! Mutta olihan se vaan mukavata haukata vähän happea noinkin.

Palatakseni siihen aivotuuletukseen takaisin, niin lauantaina se sitten jatkui miehen kanssa lenkkeilemällä ja myöhemmin illalla saatiin Mustalammelle pimeetä seuraa suoraan pohjosista. Kyseessä on tietysti Wiivi karhukoplansa kera ;)
Lauantai illan loppuun luvassa oli tietysti saunaa ja leffaa ihan kotisohvalta. Sittenkin sammuin taas kun saunan lyhty ja edelleen on yökkärit päällä. Mutta kyllä, eikös tänään saanut nukkua tunnin pidempään kun siirrettiin kelloja!

Että semmosta. Jospa ei sen enempää rehkis tänäänkään, niin olis oikein loistavasti valmistauduttu ensi viikkoon, joka on työssäopin näyttöviikko. Ei muuta kun hyvää alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti