sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Raskas työ vaatii raskaat huvit.


Puhtoinen poikaMusta olis saanut varmasti myös samanlaisen -tai ainakin tyylisen kuvan tänä aamuna :D Kouluviikko oli ihan jäätävä ja täynnä huonosti nukuttuja öitä.. Koulun jälkeen ei saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. Flunssa puolestaan alkaa onneks olemaan suht hyvin selätetty.

Heräsinkin sitten tänään vasta kymmeneltä. Lauantaiaamuna koko konkkaronkka oli jo ennen neljää matkalla kohti Multiaa ja tämän syksyn ensimmäistä kanalintujen metsästystä. Kaikki ei sitten kuitenkaan mennyt niinku Strömsössä.. Mainittakoot vaikka lyhyesti että saalista ei saatu ja Remy pyöri ittensä ihmispaskassa. Metsässä oli kuitenkin paljon elämää, joten ehkäpä parempi onni sitten ensi kerralla.. Keli on kyllä kaukana syksystä ja suorastaan kaipaan niitä viileitä kelejä. Mäkäräiset söi otsan ja päälaen oikein mallikkaasti karkotteista huolimatta, ja hirvikärpäset rupes pörräämään myös heti auringon noustessa. Sitä ei osaa aamulla oikein pukeutuakkaan mitenkään. Tule jo oikea syksy!

Garmin on toiminnut edelleen loistavasti, akku kestää hyvin eikä yhteyden kanssa ole ollut ongelmia. Tässäpä nähtäväksi Remyn lauantainen lenkki: 
http://adventures.garmin.com/en-US/by/mira-n/14-9-2013/ . 
Reitit kun saa ladattua GPS:stä koneelle jos haluaa :) Aika näppärää tuokin kun näkee minkälaista lenkkiä koira tekee, niin osaa sitten ruokkia sopivasti. 

Jos en aiemmin keksi jutun juurta, niin ens viikon viikonloppuna pe-su on vuorossa se metsästävien naisten viikonloppu Rautavaarassa Metsäpirtillä. Siitä varmasti riittää kerrottavaa!

Kytiksellä. Huomaa asehihnan oikeaoppinen käyttö :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti