tiistai 6. elokuuta 2013

Seuraava jakso & suunnitelmiin tuli muutos

Hahaa, vihdoinkin! ..Mutta eikös hyvää kannata aina odottaa? Viitaten tähän päivitykseen, on nyt se seuraava jakso :) Tilasin HH-Sportista viikko sitten maanantaina haulikon ja paketti tupsahti matkahuoltoon tänään.. Ei kun heti hakemaan ja paketti auki!Paketista paljastui rinnakkaispiippuinen Baikal haulikko. Tämä on nyt sitten se ihka ensimmäinen oma ase. Lisäksi käytössä on sitten nuo rinnakkaisluvalla olevat aseet. Alkaa pikkuhiljaa tämä harrastaminen tuntumaan todellisemmalta, kun on oikeasti jotain omaa. Sain myös selville, että Toivakassa pääsisi harjoittelemaan haulikkoammuntaa, kun tuo paikallinen rata on edelleen KHO:n toimesta suljettuna. 

Lisäksi ilmoittauduin metsästävien naisten koulutusviikonloppuun Metsäkartanolle Rautavaaraan.. Lähteminen on enää rahapolitiikasta kiinni, mutta tuolla olis kyllä varmasti tärkeetä oppia tarjolla mikä ei olis yhtään pahitteeksi = töitätöitätöitä on tehtävä! Sitten alkais olemaan jo aika hyvin panostettu tähän ainoaan oikeaan harrastukseen joka multa löytyy :D Haulikko, kausilupa ja riistanhoitomaksu on hankittu/hoidettu, joten enää ei tarvitse kun tuo harjottelupuoli hoitaa edellä mainitulla tavalla. Jo perinteeksi muodostunutta Lapin reissua unohtamatta! -Sitten alkaa olla maisematkin kohillaan ;)

Suunnitelman muutos

Remy ei päässytkään tänään poskihampaastaan eroon. Aamulla tuli soitto, että pora on mennyt rikki ja aikaa pitää siirtää.. No minkäs sille sitten mahtoi, noin isoa tervettä hammasta ei kyllä ilman irrotella. Käytiin kuitenkin näytillä, koska ehdottelivat että pelkkä hammaskiven poisto voitaisiin kyllä tehdä -johon minä sanoin että mitäs jos tuon koiran näytille.

Lääkäri totes samat asiat kun minä aiemmin kotona ja oli sitä mieltä että terve kalusto, hyvin vähän hammaskiveä (=säännöllinen luiden syönti kannattaa). Parempi katselmus antoi sitten ilmi että toiselta puolelta ylhäältä sama hammas on lohjennut myös, mutta pystysuunnassa poikittain eikä se näyttänyt vielä pahalta; ajan saatossa se varmasti kuitenkin kuluu niin että ydin pilkottaa liikaa ja sekin täytyy poistaa. Noin muuten lääkäri kehui komeaksi ja terverakenteiseksi koiraksi :) Uusi aika on nyt sitten viikon päästä tiistaina, eli 13.8.2013.

2 kommenttia:

 1. Komee lintupyssy ;) Tsemppiä Remylle..

  Tänään alkaa Tenullakin hommat.. Mä tosin meen sienimettälle, kun ei täällä vielä peltoja puitu ole, mutta pääseepähän ajaan pyitä ta toivon mukaan teeriäkin ilmaan reenimielessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ja kiitokset.

   Mukava että Tenukin pääsee mukaan :)

   Poista