lauantai 3. elokuuta 2013

Remy tuumailee..

..että mitähän tuo akka on taas keksiny mun pään menoks?Tässä jokunen aika sitten huomasin, että Remyltä oli oikean puolen poskihampaasta ylhäältä lohjennut pinnasta pala. Punainen kohta hampaassa antoi ymmärtää, että ei hyvä juttu ja hetken suunniteltuani hampaan poistoa varasin ajan Eläinklinikka Tähteen.. Sittemmin kohta on ruvennut keräämään myös hurjasti hammaskiveä, mikä ei sekään ole hyvä asia. Aika on varattu ensi viikolle ja hinta-arvio on n. 320-340€. Toivon hartaasti että vakuutusyhtiömme If osallistuu maksuun, sillä molemmilla koirilla me maksetaan laajan turvatason koiravakuutusta, mihin kuuluu hoitokuluturva -sitä kun ei koskaan tiedä mitä sattuu ja kokemuksen syvällä rintaäänellä siitä vakuutuksesta on oikeasti hyötyä sillon kun se tilanne tulee. Soittelin kyllä vakuutusyhtiöön ja siellä sanottiin, että mitään hän ei lupaa, mutta pitäisi kuulua vakuutuksen piiriin.. Siispä ei auta kun pitää peukkuja pystyssä!

Siitä on kyllä vaikea sanoa että missä kohtaa tuo hammas on lohjennut; tän kaverin meno on joskus välillä niin päätöntä, että se on saattanut törmätä vaikka oven karmiin tai sitten se pala on lähtenyt ihan vaan luita jäystäessä. En tosiaan tiiä. Mitään kipuoireita tuo ei ole (onneksi) näyttänyt ja mitä sitä on oppinut tuntemaan, niin uskoisin sen olevan allapäin ja parkuvan jos toi hammas olis kipeä, sen verran herkkäpoika se sisimmässään on. Se myös käyttää sitä mun silmään ihan normaaliin tapaan, mutta silti tota hammaskiveä on tohon lohkeeman kohdalle kertynyt eikä se lähde edes rapsuttelemalla pois. Bakteereiden ja ytimen yhdistelmä on kuitenkin parasta hoitaa pikimmiten, ettei ytimeen / ytimen kautta pääse bakteerit kulkeutumaan ja aiheuttamaan isompaa tulehdusta = isompi lasku lääkäriltä jossain vaiheessa. 

Palaan aiheeseen varmaankin lääkärireissun jälkeen ensi viikolla, ja varmaan toi vakuutuksen osallistuminen monirotuisen koiran hoitamiseen kiinnostaa myös jotakuta, niin kirjottelen sitten myös siitä. Ifille kun tuo ilmoitus tehään vasta jälkikäteen, eikä niillä ole suoraveloitusta käytössä. Peukut pystyyyn!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti