maanantai 24. kesäkuuta 2013

Tuulta purjeisiin

Tuli tossa loppu keväästä / alkukesästä ruvettua melko pessimistiksi kaikkien työpaikkojen suhteen, kun kierto oli aina sama; hakemus - haastattelu - lupaus - pettymys. Valehtelematta kun tämä tapahtui ainakin viidesti, niin tuumasin että parempi kun ei herätä yhtään ylimääräisiä toiveita minkään työpaikan kanssa. Tekeekö ne sitä muillekkin, vai satuinko oleen ainut jolle luvattiin koko kesän pesti, ja sitten luvattiin seuraavalla viikolla soittaa että koska alotetaan hommat...? -En tiiä, mutta soittoa ei koskaan kuulunut, sen sijaan tuli sähköpostia tai tekstari, että valintamme ei nyt valitettavasti kohdistunut sinuun.

Noh, saimpa sitten tuulta purjeisiin, kun ennen juhannusta sähköpostiin oli kilahtanut Mustista ja Mirristä sähköpostia, että valintamme on kohdistunut Sinuun :) Siitä olikin mukava aloittaa juhannuksen vietto, joka meni pitkälti anoppilassa grillatessa. Aikani kuluks, ja anopin toiveesta surauttelin heidän koirilleen kesätukat!
Omat koirat saivat jaettavakseen viimeisen ja suurimman hevosen luun, josta riitti hyvin molemmille vaikka Tara tais alkuun hieman epäillä.. Olis se vissiin Väiskikin halunnut päästä maistamaan :P Wagner-marsu puolestaan nautti elostaan rennosti riippukuutiossa, enkä ole huomannut siinä merkkejä masentuneisuudesta Wilpertin lähdön takia. Tuskin tässä vaiheessa sitten enää muuttaakaan mieltään, joten eiköhän Wagnerin 5-vuotis synttärit heinäkuussa juhlita.

Semmosta elämää tällä erää. Loppuun taidan kyllä vielä laittaa kuvan uusimmasta hankinnastani. Löysin nimittäin facebookin koirakirppis -sivustolta aivan mielettömän hyvän näkösen ja edullisen koiran repun.. luulin jo sitten menettäneeni sen, kunnes reppu ilmestyikin takaisin myyntiin ja kärppänä ostin sen. Postista repun hain tänään ja Remy sai heti iltalenkin yhteydessä reppusulkeiset. Eipä sitten muuta ootellakkaan taas kun syksyä, mutta ennen sen tuloa koirat saa opetella kantamaan omat tavaransa :D Jos joku tietää mistä sais toisen samanlaisen, niin ottaisin tämän tiedon kovin mielelläni vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti