sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sadepäivän lotinoita

Kevätsiivous jatkui eilen ulkovaatenaulakon ja komeron siivouksella. Tänään jatkoin sitä vielä meidän suurenmoisen pakastimen siivouksella, jotta kennelrehun tilaus sai vähän enemmän tilaa ja muutenkin valmiiksi ahtaasta pikkupakastimesta oli kiva saada turhan vanhat lihat ym. unohtuneet roskiin. Tällä erää pakastimeen täydennystä toi lohiöljy, jauhettu lohi ja hevosen luut.. Koirat kiittää! :)

No sillä välin kun eilen siivoilin tai siis tarkotushan oli kirjottaa näyttösuunnitelmaa (=huoh), mutta jostain kumman syystä siivoaminen oli mielekkäämpää tekemistä, niiiiiiin koirat pääs isännän kanssa kunnon lenkille. Siinä joutessaan ne kävi kuntopolkua ja metsäpolkua jne. hyödyntäen n. 17 kilometrin lenkin.. Vaan onhan se aivan mahtavaa että kuntopolut on vihdoin käytössä, eikä tarvii samoja reittejä enää tallata kun lenkkiverkosto laajentu huimasti lumien sulattua -koiratkin kiittää, jälleen! Ärsyttää kun viikolla meinaa laiskuus aina "työpäivien" jälkeen ottaa vallan ja koiralenkit jää lyhyiks, niin täytyy viikonloppusin kiriä takasi. Onneks koirillekkin voi kuitenkin sisälläkin tarjota ohjelmaa mm. älypeleistä ja luista, ettei käy päivät turhan pitkiks.


Tänäänkin koirat pääs sitten 8km lenkille, kun sateesta huolimatta kuntopolut veti mua luokseen. Linnut lauleli ja ilma oli oikein raikas.. Lumesta ei ollu jäljellä kun yli tulvivat ojat ja komeesti solisevat purot. Kaikenlisäks yksi ainut ihminen tuli lenkin aikana vastaan, joten saatiin mennä ihan rauhassa. Keli olis voinut tietty olla hieman parempi, mutta ahh kyllä oli suorastaan nautinnollista. Remy meni talutusvyössä kolmen metrin nahkahihnassa nuuskutellen ja lätäköissä läiskytellen, Tara viihtyi ihan normihihnassa vierellä ja kilpailtiin siitä kumpi pääsee kuivemmasta kohtaa lätäkön yli :D

Tällä hetkellä lattialla makaa aika tyytyväisen näköstä sakkia, taitaa olla viikonloppu pulkassa.. Pitäs varmaan antaa iltaruoka niille ja lähtee itekkin peiton alle. Öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti