tiistai 14. toukokuuta 2013

Jos jokin voi mennä pieleen, SE MENEE.

(Murphyn laki)

Joo, semmosta.. Ei oo paljoo lisätävää. 

-Tän kevään sisällä on menny sököks tietokone, sitten puhelin ja nyt viimesimmäks pyörä. Puhelimen korjaus oli onneks edullinen, kun selvis ihan akun vaihdolla ja uuden akun sai ebayn kautta saksasta 10e.. Vaan tietokone meni kokonaan uusiks ja eilen maanantaina meni pyörästä vaihteet sököks niin ettei omat taidot riitä korjaamiseen. Johan mä kerkesinkin sillä 235km käymään työssäopissa, joten nää viimeset kaks-kolme viikkoo voikin sitten vissiin kävellä..? -_- Hehhe.

-Just kun olis vihdoin ollut tosi hyvä kesäduuni koko kesäks tiedossa, niin tittidii kaikki kaatui siihen etten pysty alottamaan vielä, kun on työssäoppi kesken. Opiskelijana et kesäkuukausilta saa opintotukea, joten ainoa tulonlähde on työt ja kun töitä on näin mielettömän paljon tarjolla, niin sitä ihan tosissaan miettii että mitäköhän kaikkea kivaa sitä kesällä tekisi (huomaa sarkasmi). Toisin sanoen en tee yhtään mitään. Tai no, voinhan mä siivota ja ulkoilla koko kesän ;) Käytännössä siis kannattas olla vaan työttömänä ja tekemättömyydestäs ansaisisit joka päivä työttömyyspäivärahaa. Hmmph..

Siis jos jokin voi mennä pieleen, niin se todellakin menee. Jälleen kerran. Ei voi kun pitää peukkuja pystyssä, että sais edes keikkaduunia jostain.. Lomittamaanhan tietty pääsis, vaan ei ole sitä autoo ja sittenkin tuppaa olemaan niin pitkät välimatkat töihin, että ei vuorokaudessa riitä tunnit.

Tää tiistain positiivisuuspläjäys taitaa olla nyt tässä. Ei kauheesti piristäny ees kympin lenkki toppipäivän jälkeen tänään vaikka oli hyvä sää.. Loppuun kuvia äitienpäivältä, kun koirat pääs vaijerin päässä uimaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti