sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Huh hellettä!

Koko viikon on ollu tosi aurinkoista ja kuumaa, eikä sade-ennustuksista huolimatta vettä ole satanut.. Ilma alkaa tuntumaan jo melko "raskaalta" ja mun puolesta sais sataa vaikka koko ens yön, että tuo ilma raikastuis. Ukkoskuurokaan ei olis pahitteeks, ja jotkut kehuskelikin että lähiseuduilla olikin ollu komee salamashow viime yönä -vaan ei meillä. Höh.

Lämpöä on ihan kylliksi myös sisällä. Aamulla kymmenen jälkeen meillä oli jo 26 astetta lämmintä siitä huolimatta, että kaikki räppänät oli kiinni pimennysverhoja myöten.. Onneksi "törsättiin" viime kesänä ilmastointilaite! Se on maksanu ittensä jo monet kerrat takaisin, eikä tarvitse sulaa kuumuuteen :) Koirillakin on paljon mukavampi marsuja unohtamatta, ja se näkyy myös selkeästi veden kulutuksessa.

Tänään päivää paistatellessa anoppilan terassilla tuumasin vaihteeks, että ollappa omakotitalo. Koirille kun tulee lenkillä päivisin melko kuuma, niin olis kiva että olis piha johon ne vois päästää ulkoilemaan, kuten anoppilassa. Tuolla takapiha on aidattu ja se on mukavasti puoliks varjossa, niin koirat viihtyy siellä hyvin ja saavat olla ulkona.. Käytiin me sitten lenkilläkin ja vähän järvessä kastautumassa välillä, mutta kyllä taitaa olla taas se aika vuodesta, kun pisimmät lenkit pitää sijoittaa aamulle tai illalle.

Mitähän tyttö tuumailee..?
Omakotitaloasumisessa olis toki paljon muutakin mukavaa kun koirien kannalta ajatellut asiat.. Tajusin just että olen 20v asunut kerrostalossa ja se on kyllä aika pitkä aika! Vaikka nytkin asutaan keskusta-alueen ulkopuolella, kuten aina olen asunut, niin kyllä täällä aina on tietynlainen hälinä ja aina niin yhtä ihanat naapurit liian lähellä ja useimmiten naama norsunv...lla :D (nyt en tarkota sua Wiivi!) Samalla tulis varmaan ulkoiltua vieläkin enemmän, kun vois aikansa kuluks kuopsutella pihaa tai ajella vaikka nurmikkoo. Syksysin pääsis haravoimaan ja talvisin kolaamaan.. Tai sitten vois vaan laiskotella jossakin riippukeinussa :P Kylläpä olis mukavaa, mää tykkäisin.

Noo, ehkäpä mää joskus sen omakotitalon saan :) Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten mitä pidempään jaksaa kerrostalossa kärvistellä, niin sitä parempi on seuraava muutto! Eikö?

Jos nyt koittas ennen sitä opiskella tän varmatöisen ammatin loppuun ja miettis asiaa enemmän tosissaan sitten.. Nyt viikonlopun aikaan helpottu pikkusen tää työssäopin loppuun saattaminenkin, kun sain äidiltä auton lainaan, joten eiköhän tää tästä. Vielä kun keksis jostain töitä kesälle ettei mee ihan plörinäks. Mieli on kuitenkin parempi, joten ei muuta ku uuteen nousuun! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

R: "Kyllä sä pystyt siihen Tara!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti