lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ulkoilua, näytelmiä ja 2 x 3-vee

Mistäs alotettas :D

No alotetaan vaikka siitä, että keskiviikkona pääsin koulusta hyvissä ajoin, jo ennen klo 12 muistaakseni. Ennen lähtöä saatiin kuulla ilouutiset, että torstain tunnit on kokonaan peruttu, joten enää olis perjantain kokkitunnit ja sitten tämä jakso on ohi, joka tarkoittaa sitä että koulun penkille palataan seuraavan kerran lähempänä syksyä :) Jes!

Aika pian kotiin päästyäni päätin lähteä koirien kanssa lenkille anoppilaan (reilu 10km), josta miäs meidät sitten noutaisi palattuaan ampumaradalta.

Matkan varrella hieman ennen perille pääsyä pysähdyttiin sillalle joen päälle, josta napsin parit valokuvat ja koirat pääs ihmettelemään sorsia, jotka aika pian ruuan toivossa tuli meitä töllöttelemään.. Noh, sitten kun päätin jatkaa matkaa ja laitoin koiria takaisin talutusvyöhön kiinni, niin kuinkas kävikään -Remy nykäisi just kun olin saamassa sen remmiä koukkuun ja seuraavaks se olikin jo joessa sorsien perässä uimassa :O !Paljoa muuta en siinä voinut tehdä, kun yrittää houkutella ja kutsua koiraa luokse. Joen ympärillä kun oli suht jyrkät rinteet ja luntakin melkoisesti. Remy tuli rantaan ja meinas jo tulla luokse, mutta kun lumi upotti niin tuumas että uiminen on helpompaa. Sitten se meni taas veteen sorsan perään uimaan ja juoksin Taran kanssa toiselle puolelle jokea.. Sitten Remy havahtu että hitto ne jättää mut, nousi sillalle ja joku ohikulkija tajusi ottaa sen kiinni ja huuti mulle että "täällä on kiinni!". HUH HELPOTUS! 

Kiitin ohikulkijaa ja kun Remy näytti olevan kunnossa niin jatkettiin matkaa. Pian se kuitenkin yht äkkiä rupes palelemaan ja häntä rupes roikkumaan.. Otin huivin kaulasta ja rupesin kuivaamaan sitä, samalla kun rupesin soittamaan appiukolta kyytiä perille. Riisuin paidankin päältäni ja pistin sen Remyä lämmittämään.. Kyyti tuli nopeasti ja päästiin äkkiä anoppilan kylpyhuoneeseen lattialämmityksen päälle kuivaus ja lämmityspuuhiin. Kohta tapahtui ihme parantuminen ja koira oli kun mitään ei olis tapahtunut, paitsi että hännässä oli lieviä vesihännän oireita, joten päätin kotona antaa Remylle rimadyliä. Illalla koira olikin sitten jo ihan normaali, joten loppu hyvin kaikki hyvin :)

Torstai, eli se ansaittu vapaapäivä alkoi aamupäivällä siivouksella. Sen jälkeen lähettiin koirien kanssa tekemään "Hanhiperänlenkki", joka sekin on lähemmäs 10km mittainen.. Sieltä oltiin joskus ennen viittä takasin ja 20min varotusajalla meitä ruvettiin höykkyyttämään match showhun Killerille Remyn kanssa. No mää aiemmin olin jo ajatellu, että tekishän se ihan hyvää lähtee turistiks sinne kattomaan toisia koiria.. Vaan kuinkas kävikään, löydettiin lopulta ittemme kehästä asti, kiitokset vaan höykkyyksestä. 

Kiitos kuvasta Wippee's Kati

Kiitos kuvasta Wippee's KatiEi vais. Kokemus se oli sekin ja vaikkei ihan mitaleille päästy, niin oon todella ylpeä siitä miten hienosti Remy siellä maneesissa miljoonan koiran ympäröimänä käyttäyty. Remy suoriutui myös todella taitavasti haasteestaan kehässä! Mää kun varauduin siihen, että oltais kaikkein kovaäänisimmät ja eniten näkyvillä siellä, niin saatoin kyllä huomata siellä koiria jotka käyttäyty paljon huonommin kuin me ;) Kyllä se on niin fiksu jätkä! Täytyy varmaan käyttää Tarakin samanlaisella terapiakäynnillä, kun joku mätsäri osuu tähän lähelle.

Perjantaikin oli ja meni samalla vauhdilla.. Sitten olikin jo tää aamu, 2 x 3-vee synttäriaamu. Päätin oikein hifistellä ja tehä synttärisankareille omat synttärikakut ;) Näihin tunnelmiin, me tairetaan lähteä nyt synttärisankareiden kanssa taistelemaan tota räntäsadetta vastaan!

Klikkaa tästä isommaksi


4 kommenttia:

 1. Nuo keväiset kukkakuvat kyllä piritävät tätä harmaata loskasäätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mun mielestä ne on tosi ovelia muutenkin, äkkiä tulee sellanen fiilis että olis jollain kuvankäsittelyohjelmalla tehny kukkien ympäryksen mustavalkoseks..

   Poista
 2. Itseasiassa oikeasti luulin, että olit hiukan dramatisoinut kuvaa ja antanut keltaisen korostua. Mutta hieno kuva, varsinkin jos täysin "aito" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ovat täysin käsittelemättömiä kaikki kuvat. Leskenlehdistä otettu kuva on Canon Powershot SX210 IS tuotos ja krookuksista otettu kuva on otettu Samsung Galaxy Xcoverilla :)

   Poista