maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pussillinen lihapullia..

..Ja puoli pakettia nakkia. Siitä oli meidän tämän päivän lenkki Remyn kanssa tehty.

Tosin tämän lisäksi lenkillä oli 7 muutakin koiraa kera koirankouluttajan. Oltiin nimittäin Petluxin ja Ententellan järjestämällä kimppalenkillä harjottelemassa käytöstapoja Remyn kanssa ensimmäistä kertaa. Viikko takaperin olin Taran kanssa opastamassa uutta reittiä, valokuvaamassa toimintaa ja toteamassa kimppalenkkeilyn meille sopivaksi koulutus"metodiksi". Taran kanssa lenkki meni hyvin johtotähden virassa; sujuvasti siis ja niin että sain räpsittyä myös niitä kuvia. Remyn kanssa odotukset puolestaan oli hieman toisenlaiset ja varauduin reilulla määrällä herkkuja. Vastaantulevat koirat kun on pakko haukkua aina -tosin, sekin on nyt hieman vähentynyt kastraation myötä. Kiihtynyt olotilakin purkautuu helpommin, eikä kestä päiväkausia.

Ja niinhän siinä kävi että siihen nähden minkälaista lenkillä olisi voinut olla Remyn kanssa, niin se meni aivan loistavasti. Siis ihan mielettömän hyvin. Kouluttaja antoi myös hyviä vinkkejä joista oli hyötyä :) Kaikinpuolin erittäin miellyttävä kokemus ja kun suinkin vaan pystyn ja kykenen, niin rupean kyllä Remyn kanssa noissa käymään. Pääsee siinä sivussa tutustumaan uusiin reitteihinkin.

Pääsiäisloma alkaa olemaan lopuillaan ja viimeiset pari viikkoa tätä jaksoa koulussa starttaa huomenna. Sitten olis vihdoin vuorossa ensimmäinen työssäoppimisjakso, josta siirrytään suoraan kesälomalle. Nopeesti se aika vaan kuluu, vaikka väliin esim. koulupäivät ei tunnu loppuvan koskaan. Remykin on asunut meillä jo kolme kokonaista kuukautta! Mutta semmosta, palaamma taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti