perjantai 15. maaliskuuta 2013

Aurinko hellii ulkoilijaa :)

Olettekos huomanneet, että alkuviikon lumimyräkkä on vaihtunut aivan loistavaksi ulkoilusääksi..? 

-Minä huomasin, huomasin jo eilen! Vaan koska päänsärky pidätteli eilen sisällä, niin tänään päätettiin reippailla Jyväsjärven jäälle ulkoilemaan ja käytiin me koirien kanssa oikeen terassikahvillakin heti kun koulusta pääsin ;) Lenkille tuli mittaa kuutisen kilometriä ja nyt olis hirvee polte lisätä siihen vähän lisää lähtemällä kiertämään tuo lähi metsälampi, jossa koirat sais juosta vapaana.. Remy kun olis niin tahtonut jo tuolla Jyväsjärvellä vapaaksi. Hmm...

Remystä puheenollen, leikkuuhaavaa tuskin enää huomaa ja se kyllä on parantunut paremmin kuin hyvin. Taran kanssa elo on mennyt myös oikein mukavasti ja koulupäivän päätteeksi on useimmin ollu kiltit -kuin tuhmat koirat vastassa. Pari kertaa nimittäin Remy on haukkunut tai ulvonut kotiin tultaessa, mutta kun äkäsesti heti ovesta sisälle mentäessä olen komentanut, niin on tainut mennä oppi perille että sisällä ei louskuteta. Tara ei onneks moiseen ole yhtynyt :)

Mutta sellasta. Nauttikaahan nyt auringosta täysin siemauksin, kun sitä kerta on tarjolla! Tämä tarjous kun ei turhan usein toistu.
Karkuun!


HalihaliPusipusi :D


4 kommenttia:

 1. Moips :) Oltiin maanantaina kanssa koirakävelyllä, se pienin ja pippurisin. :D

  Mitähän metsälampea tarkoitat, missä pidät koiria irti? Olisi kiva itsekin löytää sellainen paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Pinseri vai? Jos oikein muistan? :)

   Metsälammella tarkotan just tuota Mustalampea, joka käytiin kiertämässä koirakävelyllä. Siellä "paikalliset" juoksuttaa koiriaan vapaana ja mulle yks paikallinen kerran sano, että tämä on koirapolku ja täällä saa koirat olla vapaana :) Koskaan ei ole siis tullut sanomista ja niinä harvoina kertoina kun ollaan joku toinen koira nähty, niin leikit on menny yksiin ja koirat on voinu juosta keskenään.

   Poista
 2. Okei!

  Koira on itseasiassa chihu-venäjäntoy-mix, mutta hiiieman normaalia isompi. :D Monet sekoittaa sen kääpiöpinseriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, okei :D En ihan niin tarkkaan katellu, muistelin vaan että tumma ja pieni, et olisko ollu pinseri :)

   Poista