keskiviikko 6. helmikuuta 2013

KuiKui ja WufWuf!

Tällä erää marsu ja koira-aiheista juttua.. Pääsin takaisin "elävien kirjoille" viime viikonlopun aikana ja tottakai heti sunnuntaina oltiin koirien kanssa jo pöllyttämässä lunta :) 


Kyllä olikin mukavaa ja koirien mielestä varmaan ihan superia.. Olihan ne tietysti lauantainakin toteuttamassa itseään, kun isäntä kävi putkilla tarkastamassa raudat, mutta kyllä se on niin kiva omin silmin nähdä kuinka onnellisia niistä tulee sen kerran kun remmit irroitetaan :) 


Kelikin oli kyllä suotuisa ja viikon sisäelämän jälkeen teki hyvää päästä vähän metsän siimekseen.. Luntakin sateli viikolla lisää, niin puut oli nätin näkösiä. Remykin pysyy hyvin vapaana myös tälläsessä viihde tarkoituksessa, eli tulee 98% luokse pyytäessä. Tarakin on alkanut tulla vikkelämmin ilmeisesti kilpailuvietin ansiosta, kun pelkää vissiin että Remy syö senkin namit :D


..Nojoo. Sitten maanantaina oli vaihteeks marsujen purujen vaihto päivä ja siinä samalla kun laitoin herrat keittiön lattialle juoksentelemaan, niin ajattelin niistäkin ottaa parit kuvat. Wagnerissa alkaa olemaan selkeästi sellasia pappaantumisen merkkejä; se kyllä syö ja juo ja pitää hirveää metakkaa ihan normaaliin tapaan, mutta ulkonäöllisesti huomaan, että alkaa miehellä olla ikkää.

Kuvasta sitä "pappautta" ei niin näe kun karva kiiltää ja kaikkea, mutta johan sitä ikää on mittarissa 4v 6kk. Kyllä ihmiselläkin "tuossa iässä" vähintään pari harmaata hiusta on jo kuvioissa.. Eikö ;) Wilpert nyt puolestaan on ihan sama suursyömärikaikkitännehetinyt luonne, eli sillä ei nyt vielä ole alkanut papattaa, mutta on sekin "pikkupoika" herranjestas jo 3v 9kk! Mihin ne vuodet on menny, jestas!

Äää mikä rääpäle ^^
Saas nähdä minkälaisia ikämiehiä näistä vielä kehittyy. Syystä tai toisesta, kun aiempien marsujen kanssa on ollut sen verran epäonnea, että ovat kuolleet hyvin nuorina. Nämä sankarit kun on puolestaan selviytynyt läpi kiven :D Ehkä mä joskus viiden vuoden päästä mietin edelleen samaa.. Tiedä häntä, mutta vielä ei oo kyllä kiire mihinkään! On ne niin symppiksiä ^^

Tänään käytiin sitten reippaiden retkikuntalaisten (Tara&Remy) kanssa hakemassa eläinlääkäriltä tarrat tarrakirjaan, eli nyt olis molemmilla rokotukset kunnossa ja jatkossa hoituu kätevästi samaan aikaan.. Viikon päästä perjantaina olis Remyn niksnaks operaatio. Matkat n. 1,5h meni bussissa mukavasti, mitä nyt patterit hohkas ihan täysillä ja bussi oli niin täysi että ängettiin ittemme yhden penkkirivin väliin :D Palkinnoksi takasin tulo matkalla jäätiinkin sitten keskustaan ja käytiin eläinkaupassa hakemassa sonnin sudit ja jatkettiin loppu matka kävellen kotiin.Semmosta juttua tällä erää. Jossain välissä aattelin väsätä vähän koostetta Remyn tassuoperaatiosta, eli operaatio rasvauksesta. Mitä ilmeisemmin tarhaelämän kovettamat, mahdollisesti myös palelluttamat käppyrän koppurat on nyt joka lähes joka ilta rasvattu Relaxant Animal -sarjan tassurasvalla ja se on sen verran kallis puteli, että sen mukaset on odotuksetkin. Kuvasarjaa siis luvassa, toistaiseksi on vaikuttanut ihan hyvältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti