torstai 21. helmikuuta 2013

Kaikennäköstä

Joo, olis vähän kaikennäköstä kerrottavaa! 

Aloitetaanko vaikka operaatio "niksnaksista" eli siitä miten Remyn pallien poisto viikko sitten perjantaina klo 15-> sujui ja mikä tilanne on nyt..

Remy kävi operoitavana Palokan kunnaneläinlääkärillä hintaan 150€. Lisäksi saatiin resepti, jolla tarvittaessa voi apteekista hakea kipulääkettä ja/tai antibioottia. Rimadylit, eli kipulääkkeet kävinkin sitten seuraavana päivänä hakemassa, koska niitä on ihan hyvä olla olemassa siltä varalta että jotain sattuu.


töttöröö

Leikkaus onnistui odotusten mukaisesti ja Remy sai haavaan sulavat tikit. Sitkeä sissi kuitenkin pysytteli viimeseen asti hereillä ja kun nukahti, niin päätti sitten kerralla nukkua kunnolla. Herätteen jälkeen tokkuraisena Remy piti parin tunnin ajan ajoittain aika raastavaakin parkumista, mutta kun tämän vaiheen yli pääsi, niin nukkui rauhallisena itsensä "selväksi". Yhden aikaan yöllä rupes sitten kuulumaan kolinaa kun neljä jalkaa oli kunnolla alla, nälkä oli kova ja pissillekkin oli kiire :D 

Yöpuuhien jälkeen Remy jatkoi nukkumista rauhallisesti.. Eläinlääkärissä se sai pistoksena antibiootin ja särkylääkkeen, joten tarvetta näille oli korkeintaan seuraavana päivänä. Vaan ei tämä jätkä ollu milläsäkkään seuraavana päivänä! Eikä ole ollut pahemmin seuraavinakaan päivinä tai öinä; kauluria ei ole tarvinut toistaiseksi laisinkaan, kun ei ole yhtään kiinnostunut nuolemaan haava-aluetta tms. Yöksi, ja ajoiksi joina ei olla vahtimassa, niin ollaan sitten kauluri laitettu kaulaan varmuuden vuoksi. No pian on viikko leikkuusta, ja sama tilanne edelleen. Antibiottikuuria en ole hakenut ollenkaan, eikä särkylääkettäkään ole tarvittu. 


Fiksu jätkä ja siisti haava,
vähän on vaan mustelmaa vielä

No sitten operaatio tassuihin :) Ajatukseni uusiutuvista anturoista taisi olla totta, sillä nyt viime päivinä tassun pohjat on selkeästi myös "siloittuneet" eli se karheus on aika hyvin lähtenyt ja samalla anturat ovat myös pehmenneet. Sain myös kuvaa, jossa näkyy sileän ja karkean kohdan raja. Näyttää vähän siltä kun karheus lähtisi kerroksena pois.


Tänään on 25 tassujen rasvaus päivä, joten alle kuukaudessa olen alkanut saamaan näkyviä tuloksia vaikka tosiaan pari kertaa olen unohtanutkin rasvata. Relaxant Animal -tassuvoide ei ole ollut siis turha ostos :)

Semmosia uutisia eläinrintamalla.. Loppuun vähän lomahehkutuksia ;) 

Huomenna lyhyen ~3h koulupäivän jälkeen alkaa hiihtoloma ja heti huomenna tehdään irtiotto arjesta ja lähdetään viikonlopuksi mökkeilemään. Joku kompromissi oli nimittäin pakko tehdä, kun miehellä oli tämä viikko lomaa ja mulla ens viikko. Siis vähänkö mahtavaa! Luvassa on takuuvarma raittiin ilman myrkytys, erätunnelmaa, kynttilänvaloa, puhdasta suomalaista luontoa jajajaj... Puusauna! Ai vitsit mä oon jo niin menossa. Palan tunnelmaa jaan varmasti tänne teidänkin nähtäväksi :) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti