tiistai 1. tammikuuta 2013

UV2013

Niin se vuosi sitten taas meni ja vaihtui. Meillä ei lennätetty rahaa taivaan tuuliin, mutta perinteisen yli 8h ilotulitus-shown meille piti naapurit ja ihan komeastihan ne täältä 5 kerroksesta taas näkyikin. 


2010-2011


2012 mahtui paljon kaikenlaista; Kohokohtia oli ehdottomasti ammattiin valmistuminen, reissut avon kanssa talvella Ylläkselle ja syksyllä Hossaan, metsästyskortin hankkiminen ja ensimmäisen saaliin saaminen, luonnossa liikkuminen yleensä ja esim. Pyhä-Häkin kansallispuistossa käynti, monenlaiset eri työt eri paikoissa ja tapahtumissa.. Ei niin kohokohtia mainittakoon työttömyysaika ja epätietoisuus tulevasta.Kesänkijärvi


Pyy

Auringonlasku Kukkurissa

Pyhä-Häkki

Festarit
Mutta jos vuoteen 2012 mahtui paljon, niin mahtui kyllä joulukuuhunkin.. On jäänyt jotain kertomattakin! Lahden keikalta Hilla sai komean uuden terraarion ja sen lisäksi hyllyllä on nyt myös yksi tyhjä terraario joka tuli meille samalta reissulta.. Siis tyhjä!! Tilanne täytyis varmaan pikapuoliin korjata ;) 


Aika pian reissun jälkeen pistin autoni myyntiin ja sain sen pian myydyksikin. Tämä tapahtui oikeastaan melkein heti sen jälkeen kun tuli varmuus siitä että tammikuussa koulunpenkki odottaa. Koulumatka kun on tosiaan sen 2km, niin kahdelle autolle ei ole tarvetta. Ensimmäisen työjärjestyksenkin sain helmikuun puoleen väliin saakka ja huomenna olis ensimmäinen koulupäivä alkaen klo 9! Kääk :P Pahimmillaan koulupäivät on 8,5 tunnin pitusia ja parhaillaan 5 tuntisia, mutta ne parhaat tunnit, eli välitunnit on onneks makeimmillaan 2h 15min :D

Mitä vielä keksin joulukuussa? No en oikeastaan mitään mutta..

..tuollainen punainen pystykorvainen, vähän samannäköinen koira kuin Tara, eksyi meille viime perjantaina. Kuka hän on? Miksi se on meillä? Jaa.. Aikooko se olla meillä kuinka kauan? -Siitä lisää ensi jaksossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti