perjantai 11. tammikuuta 2013

Remy 2vk

2vk sitten ilmassa oli levottomuutta; ulinaa, ölinää, teppailua... Tänään läheisyydessäni makaa kaksi punaista nelijalkaista karvakorvaa hyvin tyytyväisen näköisenä 10km lenkin jälkeen massut täynnä.

Viime päivityksen jälkeen koirien yhteiselo ja Remyn sisälläoloelo (onkohan toi ees oikee sana) on sujunut edelleen todella hyvin. Tämänkin koko viikon koirat oli keskenään arkipäivinä 3-6h ja aina oli kaks kilttiä koiraa ottamassa riemulla vastaan kun kotia pääs :) Mitään riitojakaan niillä ei varsinaisesti ole ollut (mitä nyt Tara yhtenä yönä loukkaantuneena istu sängyn vieressä kun Remy oli vallannut sen koripetin ja täyty häätää se siitä pois että neiti pääs koriinsa ;D ) ollenkaan ja Remyn korvanlehden haava näyttää jo tosi hyvältä. 

Remy on osoittautunut todella kehityskelpoiseksi yksilöksi, se on mm. melko nopea oppimaan ja tottumaan erilaisiin tilanteisiin. Viime päivinä olen ottanut erityisesti huomiota sen "hormoonikäyttäytymiseen" ulkona ja kyllähän se on sellanen juttu, että siltä pallerot lähtee varmaankin ens kuussa.. Eihän sitä kiinnosta mitkään metsästyshajutkaan jos koko ajan on nartut mielessä. Hihnakäyttäytyminen on parantunut ja eilen totesin että näin alkuun ainakin panta on parempi vaihtoehto kun valjaat.. Vetovoima ei nimittäin valjaissa lopu. Katsekontaktia ottaa todella hyvin, luoksetulo on parempi kuin Taralla ja tottelee yleensä heti kun käsketään. Välillä kun komennan Taraa niin se on ihan öönä että 'mitämitämitä mä tein nyt väärin miten mä voin nyt korjata' kun ei meinaa tajuta, etten sanonu sille. Melkoisen kiltti luonne siis ja voisin väittää että miellyttämisenhalua on toistaiseksi hitusen enemmän kuin Taralla ja sehän on minun mieleeni noita palveluskoiria omistaneena. Semmonen pieni pala mammanpoikaakin siitä löytyy tietyssä tilanteessa ;)

Viimeks oli niin pitkästi tekstiä, että nyt annan kuville vuoron kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Ja tosiaan jos jotain kysyttävää tulee mieleen, niin ilman muuta saapi kysyä!

Ekaa kertaa metästysmailla 5.1.
Ekaa kertaa metästysmailla 5.1.


kerrostalokyttääjät.comAina ei mee nallekarkit tasan.Toinen tai kolmas yhteinen ateria 9.1. ! Mieletöntä!
7.1. Remy oppi miten etutassuja käytetään


8.1. illalla kulttuurishokki, ekaa? kertaa bussissa ja
kaupungin keskustassaEns kuun alussa olis ohjelmassa varmaankin molempien hurttien rokotukset, niin saadaan ne sitten jatkossa mukavasti samaan aikaan ja jos sitten loppukuussa niks naks Remylle. Paaljon on opeteltavaa, mutta paljon on opittukin. Kaikin puolin kaikki on kuitenkin menny tosi hyvin ja on ollu tosi makeeta seurata noita hölmöläisiä.. On ne niin 

-Tyhmät ja onnelliset kuittaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti