sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Happy Birthday to me.


Niinhän se tuli tempastua uusi vuosikymmen käyntiin. Mitään hirvittäviä juhlia en pitänyt, mutta kahvit lupasin lähisukulaisille keittää ja niinpä sitä tuli pari pannullista sitten keiteltyäkin :) Vuosikymmenen "vaihto" meni tämän viikonlopun aikana melkosen rivakasti, kun perjantaina koulun jälkeen kävästiin miähen kanssa "huviajelulla" Ylämyllyssä kivääriostoksilla, lauantaina menin puoli viiteen EA-päivystelemään ja pääsin 01:30 sunnuntain puolella kotiin. Aamulla sitten heräsin ennen kymmentä paistelemaan munkkeja ja valmistelemaan tsufeen keittoa.


Kivääri me haettiin miähelle, mutta kyllä mullekkin on tässä ruvettu vihjailemaan, että jokohan kävisit poliisiasemalla hakemassa ostoluvan. Ja olishan se haulikko ihan mukava, täytys vaan tosiaan saada aikaseks ja varata sinne pöllötestiin aika. 

Uusi kaulakillutin


Nojoo, ei mulla oikeen tällä erää mitään sen merkittävempää juttua oikeen ollut. Koirat on ollu edelleen kilttejä ja Remy on oppinut jälleen paljon uutta.. Se tekee melkein mitä vaan nakkien eteen ja hirvenliha on suurta herkkua! Loppuun vähän kukkasia ja makunystyröitä herättäviä kuvia synttärilounaasta alá miäs :P

Jälkiruokaryyppy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti