sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Täit eliminoitu

Ja rinsessa saanut petinsä takaisin :)


*koputtaa puuta*
Tähän tulokseen päästiin siis n. 2-viikossa, kahdella Exspot käsittelyllä, kaikenmaailman koiratarvikkeiden pakastamisella ja sohvan höyrypesulla. Käytin lopulta noi koiran petivehkeet pesukoneessakin, kun en niitä turhan usein ole pessyt. Oli toi puunaaminen sitten turhaa tai ei, niin empähän ole nyt kuitenkaan pariin päivään koiratäitä tai saivareita meiltä löytänyt. Expotilla lienee kuitenkin suurin vaikutus asiaan, mutta varmuuden vuoksi yleisen tietämättömyyden takia tuli koiran ympäristökin käsiteltyä. Onneks ei ollu mattoja lattiassa :D Ja epäilen vahvasti, että yks kuuri olis riittäny jos olisin sillon perjantaina jo tajunnut että koirassa on muutakin kun turvetta. Se kun sai sen ensimmäisen Exspot käsittelyn 2pv pesusta, eikä ihon rasva ollu tarpeeks palautunut.

Kaikenkukkuraks me tietysti käytiin kylässä Taran mummolassa ennen kun löysin siltä ne täit. Ja eikös siellä ole kaks koiraa, jotka on nyt kanssa päässyt kokemaan samanlaiset täihäädöt.. Noh, ehkä mää nyt sitten kantapään kautta opin, että mitä ens kerralla teen ensimmäisenä kun koira rupee rapsuttaan itseensä häiritsevän paljon.
Että sellasta. Eläinklinikalla olen viihtynyt paremmin kun hyvin ja varmaan joka päivä oon oppinut jotain uutta :) Päivät on ollu mukavan vaihtelevia ja oon saanut tehä paljon muutakin kun siivota. Siivous on kyllä iso osa tota ammattia, mutta moni on sanonut että harjoitteluissa ei mitään muuta oo saanut tehä.. Mutta minäpäs olen.

Talvikin tekee vissiin kovaa vauhtia tuloaan. Tänä aamuna ensimmäisen kerran näky olevan autojen ja talojen katot jo valkosena.. Vaan nyt siellä paistaa aurinko sen verran houkuttelevasti että taidanpa lähteä lenkille. Mukavaa sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti