maanantai 17. syyskuuta 2012

Viikko!


Tai siis tarkemmin sanottuna enää viisi päivää lähtöön :) Reissukuumetta on selvästi viimeisen kuukauden aikana ollut havaittavissa, mutta nyt viime päivinä se on noussut entisestään.. Tänään piti ruveta jo kirjottamaan listaa muistettavista asioista ettei unohdu! Kotiin jää myös lauma eläimiä mille täytyy hankkia 2vk tarpeet, joten muistettavaa riittää. Onneks mulla on varmasti asiansa osaavat hoitajat, niin ei oo ihan kuolemaks vaikka jotain vähän unohtuisikin.


Kylmäharjoittelua koiran kanssa vaelluskodassaReissukohteena on tosiaan Hossa ja Hossan metsästysalue, eli suht tutut maisemat parin vuoden takaa. Tällä kertaa majoittuminen tapahtuu yllä kuvassa esiintyvässä vaelluskodassa ja lämmön lähteenä toimii Woodgas Camp Stove XL . Aikaa reissulle on varattu pari viikkoa ja en voi kuin kuvitella että millaisia elämyksiä on taas luvassa. Toivotaan että säät on suotuisat!


Reissua odotellessa ollaan Taran kanssa ulkoiltu paaljon lenkkeilyn ja pyöräilyn merkeissä. Isännän mukana ollaan seikkailtu syvemmälläkin metsässä ja testailtu tutkapannan toimivuutta. Energiaa neidolla onkin ollut ihan riittämiin, kun ruokavalio muutettiin 1,5kk sitten J&V Extra energia nappulaan kana-riisistä. Ruokavalion muutos onnistui hienosti ja ruoka sopii koiralle hyvin, ei siis valittamista. Pientä ihmetystä herätti kyllä säkin kylki, jossa ohjeistetaan antamaan ruokaa enemmän kun kana-riisiä, vaikka ruuassa on enemmän lihaa ja rasvaa - maalaisjärjellä ollaan kuitenkin pärjätty asian kanssa :DEi nyt tällä erää muuta.. Palataan seuraavan kerran asiaan viimestään kolmen viikon päästä, jos en ole joutunut takkuturkin suuhun tai muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti