keskiviikko 22. elokuuta 2012

Jännitystä elämään ja vähän muutakin.


Joo. Tuli tossa oltua vajaa viikko äidin luona taloudenhoitajana Halliwoodissa.. Jottei elämä yksin isossa talossa käynyt liian yksitoikkoiseksi kolmen koiran kennelin kanssa niin täytyhän sitä keksiä vähän jotain ohjelmaa ja aiheuttaa pahennusta kyläpahasessa.


Ruska-Eppu-TaraPeruslenkkeilyn lisäksi opetin tolle pennulle (Ruska) koiramaisia juttuja ja yksinoloa lähtemällä sen kanssa kahdestaan esim. treffeille kaverin Luna-koiran kanssa. Lunan kanssa käytiin myös koko lauman voimin lenkillä ja purkamassa energiaa aidatulla alueella :)


Ruska-LunaKiitokset Sonjalle seurasta, mutakakku ja teekin oli hyvää :P Koirat puolestaan näyttikin sitten jokaisen päivän päätteeksi tältä:Tätillä kyläilyn ajaksi lauma kasvoi kahdella koiralla ja olihan siinä vilskettä kun 5 koiraa juosta töhötti menemään :D Tara näki ensimmäistä kertaa sielun siskonsa Vilma suomenpystykorvan ja voi perhana kun niiden kemiat kohtas hyvin.. Original pikinokka sai jossain kohtaa vähän turhan paljon vauhtia kinttuihinsa ja lähti pihapiiristä, niin käytiin sitten Taran kanssa hakemassa kaveri takaisin. Aika hyvältä näyttivät muuten vierekkäin ;)


Tara-VilmaJa ettei mennyt ihan haukkumises ja murinaks koko viikko, niin taloudenhoitajana leikkasin vaihteeks nurmikkoa, kahvitin pari ihmistä, selailin ikivanhoja valokuvia ja tänään käytiin Sonjan kanssa etsimässä vähän jännitystä elämään.. Äidiltä n. 15min matkan päästä löydettiin nimittäin yhen tutun opastuksella valtava luola! Luolan historiaa tai käyttötarkoitusta en sen tarkemmin tunne tai tiedä, mutta joku sen on joskus kuuleman mukaan räjäyttänyt. Luolan suulta toiselle matkaa oli n. 200m, korkeutta ja leveyttä oli vähintäänkin ruhtinaallisesti. Ilma oli luolassa kylmän kostea ja vettä tippui katosta tip-tip-tip... Yksin ei olis kyllä näin hyvän mielikuvituksen kanssa ollut asiaa tuonne :D


Viimeisestä kuvasta voikin päätellä, että ihan jokainen ei oo tuonne löytänyt. Käveltiin siis luolan toiselle suulle ja lähdettiin metsästämään reittiä sen päälle komeiden maisemien toivossa. Ja kyllähän sieltä lopulta löytyikin niitä pienen kapuamisen jälkeen :)

Sellasta. Aika vaikuttavia kuvia noi viimeset ainakin omasta mielestä. Kyllä sitä Suomestakin löytyy mitä ihmeellisempiä paikkoja kun jaksaa vaan kaivella.. Valokuvien kaiveluun palatakseni vielä, niin lisäsin omaan esittelyyni "Vuosien varrelta" kuviin pari tärkeää kuvaa. Niihin pääsee klikkaamalla seuraavaa kuvaa :) ..Ja jos jotakin sattuu kiinnostamaan luolaseikkailu, niin voin vihjasta mistä paikka löytyy ;)


Targo ja minä, v. 98


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti