tiistai 3. heinäkuuta 2012

Hei hei heinäkuu..Lähde: Luontokuva.org - KUUKAUDEN LUONTOKUVA, Heinäkuu 2007 Toni Knuutila: "Sorsat hyökkää"


Täh?? Heinäkuu. Ei uskois! Voisin kuvitella, että nyt on kesäkuun alku, mutta että kuulemma heinäkuu.. Huhhuh. 2,5kk eteenpäin niin on jo syksy ja me ollaan menossa kovaa kyytiä kohti Lappia.. Sitä odotellessa :)


Kesäkuu meni aika hujahduksessa, enkä tosiaan oikein vieläkään käsitä että nyt on heinäkuu. Kesäkuussa oli kyllä aika hyvin duunia ja muuta menoa tahdittavaa puuhaa, joten voi se olla että päivät on senkin takia kuluneet kuin siivillä.


Muuta menoa oli esim. Riihimäen erämessut ja samalla reissulla käytiin pikavisiitillä Vanantaan kartanossa..Yhtä mun kaveria ja sen hirrrrmuisen pientä (egoltaan suurta) koiraa käytiin Taran kanssa moikkaamassa..Väliin tällänen mukava tervehdys töistä...Ainiin ja yhtenä päivänä päätin vähän parturoida marsuja.. Saanko esitellä, The boys of summer :DSemmoista ajankulua joo.. Ollaanhan me sitten Taran kanssa tietysti ulkoilu paljon ja tehty kotihommiakin. Juhannusfestareilla onnistuin vilustuttamaan (ja polttamaan) itseni, joten nyt oon kovasti yrittänyt ottaa vähän rauhallisemmin.


Festareista puheenollen, vitsit ai että muuten miten mukavaa Juhannus-ja Iskelmäfestareilla olikaan :) Niin mahtava työporukka, ettei hetkeen oo kyllä ollu.. Työtunnit meni niin nopsaan vaikka Juhannuksenakin olin yhtenä päivänä 16h töissä :D Vaan kyllä sitä tollasen 3pv työrupeaman jälkeen on aina yhtä kiva tulla kotiin oman kullan kainaloon omaan sänkyyn nukkumaan. Koirakin ottaa aina yhtä lämpimästi vastaan kun on sitä mieltä että oon ollu ainakin vuoden poissa :)) Tässä hieman tunnelmia "kentältä":

Mutta eikait siinä.. Tällästä tällä erää. Ehkä vähän katkonaista juttua, mutta juttua kuitenkin :) 


pssst!! kohta niitä saa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti