lauantai 16. kesäkuuta 2012

Sateen jälkeen paistaa aina aurinko.


Siispä päivitelläänpäs tänään vuorostaan aurinkoisen kesäpäivän kuulumiset =)Päätettiin lähteä Taran kanssa hyvissä ajoin aamusta ajelemaan kohti Mummulaa maaseudulle. Isäntä kun heräsi vielä aiemmin ja läks Helsinkiin vähän 'kouluttautumaan'... Vaan kaikenmaaliman hyttysistä ja mäkäräisistä huolimatta meillä oli Taran kanssa oikein mukava päivä! 


Perille päästyä hörppästiin vähän kahvia ja lähdettiin sitten mun äidin "rantahuvilalle" nauttimaan auringosta.. Tara sai kirmata vapaasti Epun ja Ruskan kanssa, ja vitsit että oli muuten huisketta.Hurrrrja kalanmetsästäjä EppuVälitaukoa pitävä pikku-RuskaAjattelin alkuunsa, että toi neitokainen lähtis omille teilleen eikä pysyis siinä rannassa jos päästäisin sen vapaaks, mutta toisin kävi kun päätin kokeilla. Eihän se kerinny kauheesti muuta aattelemaan kun että "HAhaHAaaa! Nyt leivotaan Epusta kakku!" :D Ja noh.. Taitaa siinä olla sen verran mammanpoika -vikaa, että vaikka se oliskin lähteny kauemmas, niin jossain vaiheessa olis iskeny ikävä. Kaikenlisäks rannassa paistui vastustamattomia muurinpohjalettuja ja myöhemmin makkaraa ;P
Ja kuten kuvasta näkyy, niin Tarakin tais vahingossa (ja "vahingossa") vähän kastua.. Mutta siis yäk onhan se vesi kertakaikkiaan niin kamalaa, kun sitten se hieno pörröinen turkki kastuu ja rupee kutittamaan jajaja!! Kyllä tuo kaupunkilaisneiti nyt sentään vähän uskaltautuu itteensä kastelemaan, mutta ei missään nimessä käskystä tai pakon edestä. Kastuminen on niin pyhä juttu että se täytyy suorittaa vain ja ainoastaan vapaaehtoisesti ja silloinkin hyvin varoen ;)

 


AaaaammmMMmööö! Siellä laiduntaa.Vaan käväsinpäs itekkin muuten heittämässä talviturkin ja vieläpä ilman saunaa :) Ja ahh.. miten rentouttavan olon se toi. Rantasaunakin olis toki kelvannut, mutta se rupes lämpeemään sen verran myöhään, että päätin tyytyä kerrostalon sähkösaunaan myöhemmin kotona. Ehkä ens kerralla sitten. Tää tais olla nyt kuitenkin mun juhannus tänä vuonna, kun ens viikolla se kalenteriinkin merkitty juhannus menee töiden parissa Himoksella. Muutenkin koko viikko maanantaita lukuunottamatta on aika työntäyteinen.


Mutta sellainen kesäpäivä oli meillä tänään.. Toivotaan että tän tyylisiä päiviä riittää ens viikollekkin ettei tarvii sateessa seistä. Nyt taidan lähtee latailemaan akkuja, Tara otti jo varaslähdön  


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti