keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sadepäivän raparperipiirakkaa


Satuin saamaan nipullisen raparperiä ja tein ihan ensimmäistä kertaa ikinä raparperipiirakkaa pellillisen :P Ja ai miten hyvää se olikaan vanilijakastikkeen kanssa ja kun kyytipojaks oli vielä tinkimaitoa! Mm'm :P








Sadepäivän raparperipiirakka

















































































300 g




rasvaa




 



2,5 dl




sokeria




 



2 kpl




kananmunia




 



6 dl




vehnäjauhoja




 



2 tl




leivinjauhetta




 



TÄYTE




 



2 kpl




kananmunia




 



3 prk




kermaviiliä




 



1 dl




sokeria




 



2 tl




kanelia




 



runsaasti




raparperia (pieniä paloja) pinnalle



psst! tinkimaitoa eksyi muuten myös reseptiin ;)



  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.


  2. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.


  3. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää ne joukkoon.


  4. Levitä taikina uunipannulle (levitä myös reunoille).


  5. Sekoita täytteen osat keskenään ja levitä se taikinan päälle.


  6. Heittele päälle runsaasti raparperia. Lopuksi voit lisätä ripauksen kanelia pinnalle.


  7. Paista uunissa 200'C n.30min.




NAUTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti