torstai 31. toukokuuta 2012

Työttömän arkea..


Kaikenlaista..Työrintama on edelleen aika hiljainen, mutta sain sentään hieman vakituisempaa ohjelmaa kalenteriin, kun aloitin Viherlandiassa nurmikonleikkaajana ja homma suoritetaan kerran viikossa. Ensiapupäivystyksiäkin on sillon tällön ja ens viikolla tarvis lähtee Jämsään Himokselle työhön perehdyttämiseen.. Ekan kerran Himoksella olis duunia juhannuksen aikaan, kun siellä järjestetään kolmipäiväinen Himosfestival. Saas nähdä pärjäänkö lipunmyyjänä niin hyvin että työtä riittäisi myös loppu kesän tapahtumiin (esim. Iskelmä -ja SuomiPop festareille).Ja no onhan sitä tietty muutakin tehty kun töitä tai maattu.. Esimerkiks viime tiistaina käväsin Kiimingissä, kun olin kaverille kuskina ja haettiin sille koiranpentu. 12h sisällä mittariin tuli n. 750km :D

Tälle päivälle meillä on kotona muuten yksi synttärisankari.. "Tuorein" perheenjäsen, elikkäs meidän Hilla täyttää tänään ensimmäisen vuoden :) Neidin stragediset mitat olivat aamutuimaan 84g / 25cm. Vois melkeen sanoa että suuri koira pienessä paketissa :D Se on sellanen sylilöllykkä ettei oo tosikaan.. Ruoka-aikaankin yleensä kiinnostaa enemmän se, että miten pääsis sykkyyn, kun että syyä pitäs.Kumma tyyppi ku aina hymyilyttää.. =)

Mitäs muuta..? Kuukausi sitten kirjottelin että lupauduin anoppilaan aitaamaan pihaa koirille. Vapun jälkeen ryhdyttiinkin sitten avokin kanssa tuumasta toimeen ja alkuun tehtiin parit rästihommat alta pois :D

(aloitettiin homma perinteisellä suomalaisella lämmittelyliikkeellä ja kaadettiin yks puu varmasti kaikkien oppejen mukaan kirveellä ja koiran juoksuvaijerilla)

Lopulta koirat sai oikeen komeen aitauksen =) 

Siinä sivussa tuli tehtyä omassa kotona parvekkeelle perinteinen kevätsiivous ja hyvinhän sitä moskaa oli puulaattojen alle kertynyt. Avokin chiliviljelmät odottelee kovasti kasvihuoneen valmistumista ja mun parvekekukkaset on hitaasti mutta varmasti nousemassa siemenestä. Villiviinikään ei ollut talven aikana kuollut parvekelaatikoissa ja se yrittää kovasti työntää lehtiä! Hain sitten lähikaupasta ees vähän jotain väriä parvekkeelle:

Avollakin oli tossa viikon "loma", joka tarkotti käytännössä auton rassaamista anoppilan pihassa. Siinä sitten aikani kuluks touhusin koirien kanssa ja aurinkoisina päivinä sain rusketustakin pintaan.. Hiusvärikin muuttui punaisesta vaaleanruskeaan, kun tuumasin että se kesällä kuitenkin haalistuu rumaks enkä jouda punasta väriä ylläpitämään. Kaikenlisäks hiusten kasvatusprojekti sai vähän uutta tulta persiin alle ja ne on sen verran hyvin kasvanu pituutta, että ihan juurikasvunkin takia punanen väri sai vaihtua "helpompaan" väriin.No lopulta autonrassuu -viikon lopussa löytyi pienelle retkellekkin aikaa ja käytiin vähän metsän siimeksessä tallustelemassa.... Ja auta armias kun teeri lenti nenän edestä :D Siinä oli koirassa pitelemistä!

No joo.. Eipä kait tässä sen kummempia taas. Ens viikon viikonloppuna olis Riihimäellä erämessut, siellä ois ihan kiva päästä käymään. Kohta saa kai alkaa laskemaan jo päiviä syksyä kohden..?? :P Taran myötä oikein hyvää kesää ja aurinkoisia päiviä kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti